Internet prezentacija i elektronski šalter „Parking servisa“
Foto: JKP Parking Servis

Internet prezentacija i elektronski šalter „Parking servisa“

Beograd -

U okviru digitalne nedelje, osim aplikacije za mobilne telefone, „Parking servis“ je predstavio nove verzije svoje internet prezentacije i elektronskog šaltera. Novu internet prezentaciju odlikuje potpuno novo okruženje i organizacija sadržaja, koji su projektovani tako da posetioci provedu minimalnu količinu vremena u potrazi za željenim informacijama. Sajt je prilagođen ekranima mobilnih telefona, jer trenutno samo jedna petina pretraga sajta Preduzeća dolazi sa kućnih računara.

Elektronski šalter, odnosno eParking, je digitalni korisnički servis, koji je dostupan 24 sata dnevno, sa bilo koje lokacije na svetu. Osmišljen je sa ciljem da se u bližoj budućnosti korisnici naviknu da sva svoja prava i obaveze mogu ostvariti i bez odlaska do klasičnih šaltera „Parking servis“ u Beogradu. Pored uštede vremena korisnika, velika prednost e-Parkinga je u tome što se zahtevi i usluge, koje se ostvaruju digitalnim putem, aktiviraju istog trenutka nakon uspešnog veb plaćanja.

aplikacija, parking servis
foto: JKP Parking Servis

Nova internet prezentacija „Parking servisa“ se nalazi na staroj adresi www.parking-servis.co.rs , a elektronski šalter korisnici mogu da posete na www.eparking.rs.

aplikacija, parking servis
foto: JKP Parking Servis

Podsećamo, da u okviru digitalne nedelje promoteri korisnike obaveštavaju i da mogu besplatno na svom mobilnom telefonu da instaliraju unapređenu aplikaciju „Parking servisa“. Osim plaćanja parkiranja, vozači u aplikaciji dobijaju obaveštenje o izdatim elektronskim dnevnim parking kartama, isteku plaćenog vremena parkiranja u zoni i o uklonjenim ili premeštenim vozilima dizalicama „pauk“. U novoj verziji aplikacije, uz obaveštenje o izdatoj dnevnoj karti, korisnici dobijaju i direktan link za njeno plaćanje, a stanari zoniranog područja mogu da plate i povlašćenu parking kartu, ukoliko su registrovani na elektronskom šalteru „Parking servisa“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track