Institut za ortopediju Banjica ponovo dežura

Dežurstvo

Institut za ortopediju Banjica ponovo dežura

Beograd -
Institut za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica” od 1. septembra ponovo primati i zbrinjavati hitne slučajeve iz oblasti ortopedije i traumatologije ponedeljkom i četvrtkom, kao pre rekonstrukcije

BEOGRAD - Rekonstrukcija prijemne ambulante, intenzivne nege i dela operacionog bloka Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica” je završena, pa će ova zdravstvena ustanova od 1. septembra ponovo primati i zbrinjavati hitne slučajeve iz oblasti ortopedije i traumatologije ponedeljkom i četvrtkom, kao pre rekonstrukcije.

Tokom trajanja radova hitne pacijente u oblasti koštano-zglobne traumatologije naizmenično su preuzimali kliničko-bolnički centri „Zvezdara” i „Bežanijska kosa”.

Pored toga, lekari Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica” odlazili su u ova dva kliničko-bolnička centra i sa svojim timovima obavljali operacije.

Prema rasporedu dežurstava zdravstvenih ustanova u Beogradu, „neparnim” danima u septembru dežuraće kliničko-bolnički centri „Zvezdara” i „Bežanijska kosa”, a „parnim” danima KBC „Zemun” i KBC „Dr Dragiša Mišović”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track