00:49

KOMŠIJA IZ PAKLA: Zarobio stan i hodnik tonama smeća na Novom Beogradu

neverica

JEZIV SNIMAK! HRPA ĐUBRETA VIŠA OD METRA: Pogledajte bizarnu scenu iz stana preminulog skupljača POLOVNIH STVARI

Beograd -

Prodavac polovnih stvari Zoran N. (67) preminuo je u KBC Bežanijska kosa zbog komplikacija sa visokim šećerom koji je izazvao gasnu gangrenu.

U njegovom stanu kod Starog Merkatora u Novom Beogradu poztom je otkriven veliki broj polovnih stvari i raznoraznih predmeta koje je dovlačio u svoj stan.

Globus, polovna garderoba, sekundarne sirovine.... Ništa nije bilo za bacanje već je imalo svoje mesto u hrpi smeća koje je dostiglo visinu od čak jednog metra!

baka
foto: Kurir TV

Komšije kažu da sa Zoranom skoro niko iz zgrade nije komunicirao.

"Lično, sa njim nisam imala probleme, ali kažu komšije da je bio arogantan i da se sa njim ne može razgovarati. Curilo je komšijama iz njegovog kupatila. Neki smrad se širio sa terase", priznaje jedna od susetki.

Da podsetimo, drama se odigrala juče na Bulevaru Arsenija Čarnojevića kad su vatrogasci morali da skinu vrata od stana Z.N. i provale kako bi ga izvukli iz smeća.

Komšije su ga inače više puta prijavljivali Komunalnoj miliciji zbog problema sa nehigijenskim uslovima u kojima je živeo. Zbog nepodnošljive situacije u kojoj su se našli saopštili su i da će se obratiti nadležnom ministartsvu jer je stan u posedu vojske.

Z.N. je živeo bez struje, funkcionalne kade i toaletne šolje.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:15

Iz JKP Gradska čistoća objašnjavaju kako da pravilno odložite masku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track