EKSMINISTAR ODBRANE OTKRIO GDE JE I ŠTA RADI Šutanovac: Nisam se iščlanio iz DS, osim ako me nisu izabacili a nisu mi rekli
Foto: Privatna Arhiva

retko se pojavljuje

EKSMINISTAR ODBRANE OTKRIO GDE JE I ŠTA RADI Šutanovac: Nisam se iščlanio iz DS, osim ako me nisu izabacili a nisu mi rekli

Politika -

Svakako planiram da ostanem aktivan u politici, a na koji način to ću zasad zadržati za sebe, rekao je on

BEOGRAD - Bivši potpredsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je danas da nije odstupio od DS, niti je pristupio bilo kom drugom pokretu ili stranci, pa ni Demokratama Srbije.

Šutanovac je za Danas izjavio da se "nije iščlanio iz DS, osim ako ga nisu izbacili a da ga o tome nisu informisali", povodom pominjanja njegovog imena među nekadašnjim članovima DS sada aktivnim pod imenom Demokrate Srbije.

Na pitanje da li je kontaktirao sa nekim iz DS interesujući se da li je i dalje član te stranke u kojoj je bio u najužem rukovodstvu, Šutanovac je odgovorio da nije, ali da planira da nastavi svoj politički život.

"Svakako planiram da ostanem aktivan u politici, a na koji način to ću za sada zadržati za sebe", rekao je Šutanovac koji je bio i ministar odbrane tokom predsedničkog mandata Borisa Tadića.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track