01:20

DRAGAN ŠUTANOVAC NE ZNA DA LI JE ČLAN DS-a!

KURIR TELEVIZIJA

DRAGAN ŠUTANOVAC NE ZNA DA LI JE ČLAN DS-a! Progovorio i o optužbama za silovanje na račun stranačkog kolege LEČIĆA

Politika -

Iako se više od 20 godina zalaže se za demokratske principe, a u Demokratskoj stranci je skoro pa četvrt veka, Dragan Šutanovac trenutno ne zna da li je i dalje aktuelni član "žutih". Pored ovoga, demokrata se u emisiji Usijanje na Kurir televiziji osvrnuo i na aferu stranačkog kolege Branislava Lečića koji se sumnjiči za silovanje glumice Danijele Štajnfeld.

"Ne znam da li sam još uvek član, jer sam na jednoj izbornoj skupštini na Zvezdari, gde se pozivaju svi članovi bez obzira na funkciju, ja poziv nisam dobio. Kao bivši predsednik stranke ja ne znam da li su me isključili iz ovog rukovodstva koje sad vodi stranku ili me izbrisali nekom šmirglom ili gumicom", naveo je Šutanovac.

On je dodao da ne zna ni ko su funkcioneri kod lidera stranke Zorana Lutovca.

"Ne znam ko su ti ljudi i ne bih nikada poverovao da neću znati, to mi je nemoguće", u neverici je naglasio bivši ministar odbrane.

"Sa Branislavom Lečićem imam dosta korektan odnos, znamo se iz neke Plišane revolucije, neću da kažem koliko je godina za nama. Najkorektnije od javnosti bi bilo da pusti da se to razjasni na sudu. Ne ulazim ko je u pravu a ko nije, jer ne znam. Razgovarao sam sa Lečićem, delovao mi je dosta uverljivo, ali ne bih da budem tu advokat. Ne bih sebi dao za pravo ni kad neko prstom pokaže, da ja skočim", ocenio je Šutanovac i naglasio da se i njemu sudilo 3,5 godine da bi na kraju bio oslobođen svih optužbi.

01:11

Šutanovac progovorio o optužbama na račun Branislava Lečića

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:31

USKORO DIJALOG VLASTI I OPOZICIJE! Jovanov i Jerkov o tome kome je razgovor potrebniji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track