U BEOGRADU PALO PREKO 400 STABALA! Vesić: Velika prirodna nepogoda, ovo se nikada nije desilo!
Foto: Nikola Anđić, Kurir TV

sneg

U BEOGRADU PALO PREKO 400 STABALA! Vesić: Velika prirodna nepogoda, ovo se nikada nije desilo!

Beograd -

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić istakao je da je najveći problem proteklih dana je bilo drveće koje je popadalo zbog težine snega i vlažnosti.

- Do 12 sati će biti završene ulice drugog proioriteta. Juče je završeno čišćenje ulica prvog prioriteta, sada čistimo 500 km ulica drugog prioriteta. Što se tiče samog funkcionisanja saobraćaja, problema nema. Jutros je samo jedna gradska linija bila skraćena, ona je takođe puštena - istakao je zamenik gradonačelnika za Kurir televiziju.

Goran Vesić
foto: Kurir televizija

Novi vakcinalni punkt u tržnom centru

- Novi vakcinalni punkt radi od 12 do 20 časova u "Beo shopping centru", a ono što je važno jeste da se sve više mladih vakciniše. Ovo je već peti punkt u tržnim centrima. Ono što je važno je da vakcina ima dovoljno, a ko se do sada nije vakcinisao, pozivamo sve da se vakcinišu - kaže Nataša Stanisavljević, sekretar za socijalnu zaštitu, Beograd.

- Do šest sati jutros smo imali 592 intervencije u gradskom zelenilu. Do sada smo utvrdili da su pala 452 stabla i to samo ona koja su pala na saobraćanicama i koja su ugrožavala saobraćaj i kretanje. To je zaista velika prirodna nepogoda, zaista se nikada nije desilo, jer je sneg bio izuzetno težak i vlažan. Ja očekujem da će to sada prestati - kaže Goran Vesić, zamenik gradinačelnika, koji je istakao da su ekipe JKP "Zelenilo" reagovale adekvatno u ovoj situaciji.

Kurir.rs

Bonus video:

01:53

VESIĆ POSLAO APEL ZBOG SNEGA: Na ulicama 60 kamiona, pripremljeno tone soli, PUTARI U PRIPRAVNOSTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track