FIN NEKI KOMŠILUK! POŠTOVANI NARKOMANI, MOLIMO VAS: Stanari solitera na Voždovcu postavili plakat u zgradi sa ULJUDNOM PORUKOM
Foto: screenshot

crveni soliter

FIN NEKI KOMŠILUK! POŠTOVANI NARKOMANI, MOLIMO VAS: Stanari solitera na Voždovcu postavili plakat u zgradi sa ULJUDNOM PORUKOM

Beograd -

Stanari Crvenog solitera u ulici Braće Jerković, u beogradskom naselju Voždovac, pokazali su nesvojstvenu dozu razumevanja, tolerancije, pa čak i poštovanja za svoje komšije koje imaju problem sa korišćenjem opojnih droga.

Oni su na info tabli, u ulazu svog solitera, postavili papir sa uljudnom molbom da komšije, koje u "seansama" koriste špriceve, svoju aparaturu ne bacaju kroz prozor, već da ih kulturno uklanjaju u svoju kantu za đubre, prenosi B92 pisanje Luftike.

Obaveštenje i apel su potpisali "zabrinuti roditelji" čija se deca igraju oko zgrade dobro poznate svim Voždovčanima kao znak orijentacije. Ona se nalazi u srcu ove opštine i naselja Braće Jerković.

Braće Jerković, crveni soliter
foto: screenshot

"Poštovani narkomani, ako se drogirate u stanu, zamolio bih vas da špriceve bacate u kantu za đubre, ne kroz prozor na igralište gde se deca igraju. Unapred zahvalni zabrinuti roditelji", stoji u obaveštenju stanara.

Roditelji su pokazali zaista vrhunsku taktičnost, s obzirom da su se ne tako davno ovakvi problemi uglavnom rešavali mnogo agresivnijim pristupom, premlaćivanjem i progonom korisnika opojnih droga.

(Kurir.rs/B92)

Bonus video:

01:15

PROZORE NE SMEJU DA OTVORE: Divlja deponija usred NASELJA! Stanovnici OČAJNI – Đubre na sve strane! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track