Asfaltiranje zatvara deo Ulice gospodara Vučića

Radovi

Asfaltiranje zatvara deo Ulice gospodara Vučića

Beograd -
Radovi će uticati na izmenu režima rada autobuskih linija 46 i 55, koje će se u oba smera kretati delimično izmenjenim trasama

BEOGRAD - Zbog asfaltiranja kolovoza, koje izvodi JKP „Beograd-put”, u nedelju, 9. septembra, u Ulici gospodara Vučića, na deonici od Ulice Vojislava Ilića do Bulevara kralja Aleksandra, saobraćaj će u oba smera biti zatvoren.

Budući da se navedena deonica nalazi na trasi kretanja teretnog tranzitnog saobraćaja kroz Beograd, za vreme trajanja radova biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija za vođenje teretnog tranzitnog saobraćaja alternativnom trasom: Bulevar kralja Aleksandra – Ustanička – Vojislava Ilića.

Radovi će uticati na izmenu režima rada autobuskih linija 46 i 55, koje će se u oba smera kretati delimično izmenjenim trasama.

U smeru ka Autokomandi vozila će saobraćati sledećim ulicama: Bulevar kralja Aleksandra, Stanislava Sremčevića, Vojislava Ilića, Gospodara Vučića i dalje redovnom trasom. U smeru ka Cvetkovoj pijaci od Ulice gospodara Vučića kretaće se ulicama: Vojislava Ilića, Ustanička, Bulevar kralja Aleksandra.

Za vreme radova vozila javnog prvoza koristiće postojeća stajališta na trasi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track