MEŠTANI KARABURME OGORČENI: Pored parka za bebe i osnovne škole niče deponija! Od smrada ne može da se živi
Niče deponija, Foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

Leglo zaraze

MEŠTANI KARABURME OGORČENI: Pored parka za bebe i osnovne škole niče deponija! Od smrada ne može da se živi

Beograd -

Građani Karaburme tvrde da kod bioskopa Slavica niče deponija, koju prave beskućnici, kao i da od smrada ne može da se živi!

- Problem kod biskopa Slavica u ulici Marijane Gregoran je sve veći. Pored nekoliko beskućnika koji tu žive se pravi prava deponija đubreta. Smrad je užasan, pored je park i niko ne reaguje iako je prijavljeno svuda. Gradska čistoća nije nadležna, zelenilo isto, komunalna inspekcija ne dolazi, a ni socijalna služba koja je nadležna da se ovim ljudima pomogne - tvrdi korisnik Instagrama koji je fotografiju i apel prosledio stranici Sebia live Beograd.

Deponija
Deponijafoto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

Korisnici ove mreže zgroženi su objavljenom fotografijom.

- Taj deo tu je jeziv. Smrdi užasno, da se smuči život kada se prolazi pored. Najgore je noću kada se ide, jedan deo tu nije baš najbolje osvetljen, a beskućnici samo izlete iz tog mraka. Pre neko veče sam šetala psa i bukvalno su se skoro pa potukli, vikali jedan na drugog, a jedan je imao i štap. Najgore od svega je što je sa jedne stren parkić za bebe i decu, nema pola metra, a sa druge strane je osnovna škola. Horor i jeza - napisala je jedna korisnica ove mreže.

Pojedini su savetovali meštane ovog dela Karaburme da budu uporni i da u što većem broju prijave problem nadležnim institucijama.

- Pišite mejlove, uključite sve nadležne. Moraju da reaguju i da odgovore kada dobiju crno na belo. Mi smo imali sličan problem, mejl su dobili svi, od socijalnog, opštine, MUP, inspekcije, gradonačelnika, itd. Relativno brzo su skonili osobu i sredili problem - navodi se u jednom od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

00:23

Deponija u Zemunu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja