KAKVA RUPETINA NA VRAČARU BOK`TE, SAMO JOŠ DUHOVA NEMA: Ovaj oglas za stan napravio HAOS NA MREŽAMA! Da li ste NORMALNI?! (FOTO)
Foto: Profimedia

strašno!

KAKVA RUPETINA NA VRAČARU BOK`TE, SAMO JOŠ DUHOVA NEMA: Ovaj oglas za stan napravio HAOS NA MREŽAMA! Da li ste NORMALNI?! (FOTO)

Beograd -

U jednoj grupi za izdavanje stanova na društvenoj mreži Fejsbuk pojavio se oglas u kome piše da se izdaje stan na Vračaru za čak 650 evra. Međutim, ovaj oglas razbesneo je podstanare koji su u komentarima pisali da se izdaje rupa sa starim nameštajem i to za 650 evra.

- Komforan jednoiposoban stan 45 kvadrata na prvom spratu u petospratnoj zgradi dvostruko orijentisan. Prostorije: spavaća soba, kuhinja s trpezarijom, predsoblje, kupatilo, špajz, dve terase. Stan poseduje centralno grejanje, renoviran, okrečen, namešten, starogradnja.

Odmah useljiv, dostupan isključivo nepušačima. Stan se izdaje na duže vreme, depozit u visini jedne mesečne kirije, uključeni troškovi infostana, održavanje zgrade i struje (u normalnoj potrošnji). Cena 650 evra - piše u oglasu koji je pokrenuo lavinu komentara.

stan, oglas, Vračar
foto: Printskrin/Facebook

- Preteraste, sramota. Ja bih na vašem mestu u opis dodao: "Uživajte u atmosferi socrealizma u stanu koji izgleda kao da je u njemu sniman film crnog talasa" i digao cenu na 700 evra - piše u prom komentaru, dok u drugom stoji:

- Samo što još duhova nema, stravično. Ako je ovo za prestonicu komfor onda mi u provinciji živimo kao Bogovi.

Neki članovi grupe su pisali i da stan liči na špajz.

- Kakva rupetina Bok`te! Poštenije izdavati prazan stan pa ko želi tu lokaciju sam da obezbedi neophodan nameštaj nego ovakvu rupetinu na Vračaru. Bolje u fulu na periferiji nego ovaj otpad u centru - stoji u jednom od komentara:

1 / 4 Foto: Printskrin/Facebook

- Pa dvostrano orijentisana pećina.

Neki su pak napisali da može da izdaje i po 1.000 evra.

- Bolje izbaci nameštaj onda možeš i za 1.000 evra da ga izdaš - napisao je jedan član, dok su se drugi nadovezali:

- Da li ste bre normalni, 650 evra za raspalu garsonjeru. Je li ima nešto u stanu mlađe od 1980. - glase neki od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

00:33

Agent za nekretnine pojasnio situaciju podizanja cena: Vlasnici preferiraju Ruse jer oni ne pitaju za cenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja