IZDAJE SE SOBA U GALENICI ZA 130 EVRA: Nameštaj je STAR, NEMA INTERNETA, ALI... Vlasnica ima ove ZAHTEVE za podstanare! (FOTO)
Foto: Profimedia

da li je ovo moguće?

IZDAJE SE SOBA U GALENICI ZA 130 EVRA: Nameštaj je STAR, NEMA INTERNETA, ALI... Vlasnica ima ove ZAHTEVE za podstanare! (FOTO)

Beograd -

Na društvenoj mreži Fejsbuk se pojavio oglas za izdavanje sobe u beogradskom naselju Galenika za čak 130 evra.

- Izdaje se soba na Galenici. svi troškovi su 130 evra. Podrazumeva se da živite u stanu sa gospođom koja izdaje. Iz tog razloga bi idealno bilo da se javi studentkinja, isključivo ženska osoba jer je vlasnica starija žena. Takođe je važno da je nepušač, ili barem da ne puši u sobi - piše u oglasu:

- Nameštaj u sobi je star (što se vidi po slikama), ali mnogo lepše izgleda uživo i u zaista je dobrom stanju. Uključuje pisaći sto sa stolicom, tv, frižider, krevet, prostor za stvari (ormane, police). Uz sobu se podrazumeva upotreba kupatila, ali i kuhinje po dogovoru.

Interneta nema, ali verujem da bi vlasnica bila otvorena za to ako bi joj neko objasnio sve. Grejanje je centralno i uvek ima tople vode iz toplane. U blzini je stanica 84 koja vodi do Zelenog venca za pola sata, marketi, knjižare itd... Žena je jako fina i poštuje privatnost (soba je odvojena od njenog dela stana) garantuje mir tokom učenja.

soba
foto: Printskrin/Facebook

Oglas je pokrenuo lavinu komentara korisnika ove društvene mreže. Mnogi od njih su bili besni zbog trenutnih cena najma nekretnina.

- Ovo meni treba da se plati da živim ovde - piše u prvom komentaru.

Ipak, neki su napisali i da su imali lepo iskustvo sa starijim vlasnicima i zajedničkom životu sa njima.

1 / 2 Foto: Printskrin/Facebook

- Ja sam živela u stanu sa sličnim nameštajem i imala sam stariju baku u stanu dok sam išla u školu i jedino što mogu reći je: Baka Ljiljo, hvala vam za svaki čaj u krevetu dok sam bila bolesna, što smo sa terase gledale koncert, pušile cigarete i pile kaficu i komentarisale narod koji stoji, a mi uživamo, za svaki ručak kooji je bio skuvan sa Vaše strane nikad Vam to neću zaboraviti. Svaki put sam je obišla dok nije našla nove podstanare da ne uznemiravam devojke. Tako da ne osuđujte odmah, nisu svi matorci zakerala i smarači - poručila je jedna devojka u komentarima.

Kurir.rs

Bonus video:

08:19

STANOVI BUDUĆNOSTI! OBJEKAT OD 15 m2 U SRCU BEOGRADA KOŠTA ČAK 60.000 EVRA! Očekuje se pomama za stančićima, OVO JE RAZLOG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track