Zatvoren deo Blagoja Parovića zbog radova

Kanalizacija

Zatvoren deo Blagoja Parovića zbog radova

Beograd -
Do srede 19.septembra deo Ulica Blagoja Parovića biće zatovrena zbog radova na kanalizacionij mreži

BEOGRAD - Zbog planiranih radova na kanalizacionoj mreži do srede, 19. septembra, za saobraćaj će biti zatvorena Ulica Blagoja Parovića od Ulice Trešnjevka do Žarkovačke ulice, saopšteno je iz Beokom servisa. Takođe, biće izmenjen režim saobraćaja u ulicama Mira Popare od Žarkovačke do Požeške i u Petra Lekovića od Žarkovačke do Blagoja Parovića.

Tokom izvođenja radova vozila sa linija javnog gradskog saobraćaja 23 i 53 će od raskrsnice ulica Petra Lekovića i Blagoja Parovića do raskrsnice ulica Žarkovačka i Blagoja Parovića saobraćati u smeru ka Vidikovcu Ulicom Petra Lekovića i Žarkovačkom, a u smeru ka centru grada Žarkovačkom i Mira Popare do Požeške ulice i dalje redovnim trasama.

Stajalište „Žarkovačka” u smeru ka Vidikovcu biće privremeno izmešteno na novu lokaciju u Ulici Blagoja Parovića nakon raskrsnice sa Žarkovačkom ulicom, posmatrano u smeru kretanja vozila.

U toku radova biće zabranjeno parkiranje u Ulici Mira Popare da bi mogla da prolaze vozila javnog gradskog prevoza. Mole se stanari ove i okolnih ulica da svoja vozila parkiraju van pomenute ulice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track