ŽENA U PRODAVNICI DOBILA ŠAMAR OD DEDE: Mirno čekala u redu, pa nagrabusila! CEO MARKET OSTAO U ŠOKU
Foto: Profimedia/Ilustracija

sramno ponašanje beogradskog penzionera

ŽENA U PRODAVNICI DOBILA ŠAMAR OD DEDE: Mirno čekala u redu, pa nagrabusila! CEO MARKET OSTAO U ŠOKU

Beograd -

Da su pojedini Srbi zaboravili šta je bonton i lepo ponašanje govori i jedan skorašnji slučaj iz jedne prodavnice na Vidikovcu, kada je deda lupio šamar jednoj ženi!

Naime, ovu priču podelila je jedna korisnica Tvitera koja je navela da je žena dobila šamar samo zato što je opomenula dedu koji je stao ispred nje u redu za kasu.

kasa, fiskalizacija, fiskalni račun, fiskalna kasa
foto: Shutterstock

- Jedna žena je dva puta, vrlo mirnim glasom opomenula "deku" da je stao ispred nje u redu na kasi. Kad mu je ponovila treći put "deka" se okrenuo i bez reči joj opalio šamarčinu. Mlađi muškarac iz reda sa druge kase ga je pitao: "Da li si normalan, što udari ženu?" - napisala je jedna korisnica Tvitera.

Ona je dodala da je nakon toga muškarac uhvatio čoveka za nadlaktice i počeo da ga gura ka izlazu uz reči: "Izlazi napolje, kako te nije sramota."

- "Deka" se okrenuo i biber sprejom poprskao, na pedalj od lica, mladog čoveka koji je u trenutku obnevideo i počeo da se guši i kašlje... Dva čoveka su potrčala za "dekom" ali im je u tom opštem metežu pobegao... Zaboravih da kažem da je "deka" nosio hiruršku masku na licu - navodi se u objavi ove korisnice Tvitera.

Mnogi korisnici osudili su potez ovog dede, a pojedini su posumnjali istinitost ove priče.

Kurir.rs

Bonus video:

04:15

Deda Vide razbija na fejsbuku, njega prati na hiljade ljudi i najstariji je influenser u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track