BEOGRADSKI AERODROM SE OGLASIO POVODOM KAŠNJENJA LETOVA: Izvinili se putnicima i otkrili uzrok problema!
Foto: Nebojša Mandić

preduzete sve neophodne mere

BEOGRADSKI AERODROM SE OGLASIO POVODOM KAŠNJENJA LETOVA: Izvinili se putnicima i otkrili uzrok problema!

Beograd -

Kompanija "Belgrade Airport" oglasila se povodom jučerašnjeg tehničkog kvara i posledičnog kašnjenja letova, a njihovo saopštenje vam u nastavku prenosimo u celosti.

- U jutarnjim satima u četvrtak, 22. juna, beogradski aerodrom se suočio sa tehničkim kvarom na rendgenskom sistemu u Terminalu 2, o čemu je javnost obaveštena. Putnici koji su se u tom periodu zatekli na afektovanim šalterima su preusmereni na šaltere za prijavu na let u Terminalu 1, što je uticalo na brzinu procesa otpreme i odložilo vremena poletanja avio prevoznika u tom periodu.

Juče realizovano 232 leta na aerodromu

Po prijavi kvara, nadležne službe su odmah reagovale i kvar je otklonjen u najbržem mogućem roku, oko 10 časova ujutru. Tehnički kvar je uticao na kašnjenje 14 jutarnjih odlaznih letova, od ukupno 113 odlaznih putničkih letova tokom jučerašnjeg dana. Na aerodromu je tog dana realizovano 232 dolaznih i odlaznih putničkih letova.

Napominjemo da aerodrom u ovom periodu još uvek realizuje velike investicione radove na proširenju i modernizaciji aerodromske infrastrukture, uz istovremeno opsluživanje najvećeg obima saobraćaja u istoriji aerodroma. Po završetku radova, očekujemo da konstantnto održavamo visok nivo usluge čemu težimo.

Kompanija BELGRADE Airport se izvinjava svim putnicima na čije je letove uticao jučerašnji tehnički kvar, i preduzima sve neophodne aktivnosti da se ovakve situacije svedu na minimum.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track