MISTERIOZNE CRNE LETEĆE BUBE NAPADAJU BEOGRAĐANE, KAD UJEDU ODMAH KRENE KRV: Ujed je grozan, a evo kako one izgledaju (FOTO)
Foto: Profimedia

PAŽNJA!

MISTERIOZNE CRNE LETEĆE BUBE NAPADAJU BEOGRAĐANE, KAD UJEDU ODMAH KRENE KRV: Ujed je grozan, a evo kako one izgledaju (FOTO)

Beograd -

Na instargam profilu Serbialive_Beograd pojavila se objava u kojoj Beograđani upozoravaju da su se pojavile crne, leteće bubice koje kad ujedu na mestu ujeda krene krv.

- Na Novom Beogradu se pojavile neke sitne crne leteće bubice koje kad te ujedu osetiš da te to mesto svrbi i odmah se pojavi krv na mestu ujeda. Zna li neko nešto o tome i ima li ih još u nekom delu grada - piše u objavi uz koju je objavljena i fotografija misterioznog insekta i kako izgleda mesto ujeda nakon jednog dana.

U narednim objavama građani su nagađali o kakvim je to čudnim insektima ovde sada reč, dok su pojedini tvrdili da su prepoznali ovu bubu ili se dešavalo da ih već ujedala navodeći da je to "klintonka", odnosno "karingtonka" koja ostavi tačkicu krvi i tako se prepoznaje".

1 / 3 Foto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

- Zna jako da otekne i nezgodno je kad ujede - navodi se u sledećoj objavi, dok u trećoj stoji:

- Te bubice su čuvene "karingtonke", posle uboda jako svrbi, pojave se velike kvrge koje su jako tvrde, a nekome se pojave i modrice. Ubod nije naivan, znam iz iskustva, a imam kolege koje su morale da primaju i injekcije jer su imale strašne otoke u predelu ruku i nogu. Za otoke bolje posetiti lekara - savetovao je jedan od građana.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track