Sedmoro povređeno u četiri udesa

Hitna pomoć

Sedmoro povređeno u četiri udesa

Beograd -
Četiri osobe su povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć oko 23 časa na uglu Hercegovačke i Železničke ulice u Zemunu, rekla je Macura

BEOGRAD - Tokom protekle noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je sedam osoba povređeno, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Četiri osobe su povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć oko 23 časa na uglu Hercegovačke i Železničke ulice u Zemunu, rekla je Macura. Muškarac star 26 godina, vozač, zadobio je povredu grudnog koša, a žena stara 39 godina koja se nalazila na mestu suvozača zadobila je povredu glave i distenziju, odnosno istezanje vrata, istakla je Macura. Dvojica mladića od kojih je jedan star oko 17 godina, a drugi 18 godina putnici zadobili su povredu glave i distenziju vrata, rekla je Macura. Prema njenim rečima, povređeni su prevezeni u Urgentni centar.

Sinoć oko 21.15 časova u Ulici Nikole Drulovića ispred broja 78 u Velikom Mokrom Lugu muškarac star oko 59 godina je u saobraćajnom udesu zadobio povrede glave, grudnog koša i abdomena i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, kazala je Macura.

Rano jutros nešto posle pet časova na Pančevačkom mostu u smeru ka Beogradu u saobraćajnom udesu muškarac star oko 23 godine koji se nalazio na mestu suvozača zadobio je razderotinu potiljačnog dela glave i prevezen je u Urgentni centar, navela je Macura. U saobraćajnom udesu oko 20 časova u Prvomajskoj ulici u Zemunu povređena je kao pešak ženska osoba stara oko 25 godina. Ona je zadobila povrede glave, oba kolena i prevezena u KBC Zemun, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom protekle noći obavila 85 intervencija od kojih 15 na javnom mestu, a pomoć lekara su najčešće tražili astmatičari, precizirala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track