"MANGUPI NEK SE NACRTAJU U LOKALU DO SUTRA U 12" Kamera snimila SRAMAN ČIN u BG a onda se oglasio GAZDA KAFIĆA! GORE MREŽE (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

opšta rasprava među korisnicima

"MANGUPI NEK SE NACRTAJU U LOKALU DO SUTRA U 12" Kamera snimila SRAMAN ČIN u BG a onda se oglasio GAZDA KAFIĆA! GORE MREŽE (VIDEO)

Beograd -

Sigurnosne kamere na jednom kafiću u Beogradu snimile su grupu mladića dok je prolazila pored ovog lokala, da bi potom jedan od njih uzeo stolicu i nastavio svojim putem.

- "Mangupi" nek se nacrtaju u lokalu do sutra u 12.00, pre nego što ih prijavimo policiji - glasila je poruka gazde ovog lokala.

Krađa se dogodila u blizini Vukovog spomenika.

Ubrzo je usledio veliki broj komentara ispod objave, a dok jedni podržavaju gazdu ovog lokala u kom se krađa dogodila, ima i onih koji ne shvataju zašto uopšte čeka sa prijavljivanjem slučaja policiji, a ima i onih koji smatraju da to što je uzeo jednu stolicu ne predstavlja nikakvu "štetu".

00:17

Mladić ukrao stolicu u Beogradu u kafiću

Ubrzo je usledila rasprava među korisnicima.

"A zasto ih ne bi odmah prijavio policiji?", upitao je jedan korisnik.

"Svi nešto pametujete kako će da bankrotira čovek zbog jedne stolice, a vama neko da uzme jednu stolicu odma biste kukali i žalili po Instagramu. Ako nešto nije vaše, ko vam daje pravo da to uzmete? Ako neko ima milione, treba vama besplatno da daje", rekao je jedan korisnik.

"Kakav gazda, takve stolice", "Baš se uplašili... Evo odmah se vraćaju. Što u 12 sati, gazda spava do 11h?", "Rebnuti ga kaznom od 50.000 i 2 godine zatvora nebitno koliko godina ima", "Zamisli kakve budale.. Ako im se sedi, mogli su u baštu, verujem da se vlasnik ne bi ljutio.. ali uzmeš stolicu i odeš...", samo su neki od komentara.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja