SCENA IZ BEOGRADA KOJA SE PREPRIČAVA PO ČITAVOJ SRBIJI: Čovek se izuo nasred ulice i cipele dao prosjaku koji se smrzavao (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen/Moj_beo_grad

plemenito delo uoči nikoljdana

SCENA IZ BEOGRADA KOJA SE PREPRIČAVA PO ČITAVOJ SRBIJI: Čovek se izuo nasred ulice i cipele dao prosjaku koji se smrzavao (FOTO)

Beograd -

BEOGRAD - Nesvakidašnja situacija dogodila se sinoć na ulicamaBeograda.

Jedan mladić odlučio je nasred ulice, usred decembra, da izuje svoje cipele i da ih čoveku koji je nosio iscepane patike i kojem je bilo hladno.

"Želeo sam da podelim lepu sliku večeras sa ulica Beograda. Čovek sa slike se izuo i želeo je da da svoje cipele čoveku koji je nosio iscepane patike i koji se smrzavao. Mislim da je prosjak u pitanju i želeo da ide kući bos kako bi ovom čoveku makar malo bilo toplije u ovim hladnim danima...", napisala je osoba koja je zabeležila ovaj momenat.

Ispod fotografije nanizali se se komentari ljudi.

"Konačno neka lepa objava. Bravo za gospodina", "Ogromno srce za ovog čoveka", Bog ga blagoslovio", "Oličenje ljudskosti i čoveka", "Naklon do poda", "Kad bi svi bili takvi, bože, koliko bi nam život bio srećniji i lepši", glasili su samo neki od komentara.

Kurir.rs/Blic/Prenela: SĐP

Bonus video:

02:19

JEDINSTVEN SLUČAJ U SRBIJI: Prosjak Jusa dobija spomenik u Sremskoj Mitrovici (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track