ZBOG PLANIRANIH RADOVA: Ovi delovi Palilule i Barajeva danas i tokom noći ostaju bez vode
Foto: Shutterstock

ZBOG PLANIRANIH RADOVA: Ovi delovi Palilule i Barajeva danas i tokom noći ostaju bez vode

Beograd -

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Palilula, od danas do subote. Potrošači će zato osetiti povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22.00 do 06.00 sati.

U noći između ponedeljka i utorka to će osetiti potrošači u delu Zrenjaninskog puta od Pančevačkog mosta ka naselju Borča, u naselju Krnjača i blokovima Partizanski, Branka Momirova i Sutjeska;

"U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Molimo potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku. Zahvaljujemo građanima na strpljenju i razumevanju. Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude provereno dobrog kvaliteta", navode iz Beogradskog vodovoda i kanalizacije.

Zbog planiranih radova na objektu beogradskog vodovodnog sistema na opštini Barajevo, danas od 08.00 do 24.00 sata, bez vode će ostati potrošači u naseljima Beljina, Arnajevo i Rožanci.

"Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne. Molimo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe", dodaju iz BVK.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track