Naleteli na kola Hitne pomoći
Foto: Tanjug

Hitna pomoć

Naleteli na kola Hitne pomoći

Beograd -
Muškarac star 52 godine zadobio je povredu glave, dok su osobe iz ambulantnih kola, muškarac i žena zadobili povrede potkolenica, šaka i glave i istegnuće vrata i povrede glave

BEOGRAD - U Beogradu su noćas četiri osobe povređene kad je jedno vozilo naletelo na kola Hitne pomoći.

Četiri osobe su povređene sinoć oko 19 časova u Ulici majora Zorana Radosavljevića kada je automobil naleteo na ambulantna kola hitne pomoći koja su bila na zadatku.

Muškarac star 52 godine zadobio je povredu glave, dok su osobe iz ambulantnih kola, muškarac star oko 32 godine i žena stara 45 godina zadobili povrede potkolenica, šaka i glave i istegnuće vrata i povrede glave. Četvrta osoba, muškarac star 38 godina zadobio je povredu potkolenice i šake, rekla je Macura i dodala da su sve četiri povređene osobe prevezene u Urgentni centar.

Tokom protekle noći u Beogradu se dogodio 101 udes u kojima je 21 osoba povređena, a pomoć lekara su tražile sve vrste bolesnika.

Macura je savetovala umerenost u fizičkim naporima pogotovu hroničnim bolesnicima, a starije osobe bi trebalo što manje da stoje na nogama. Ona je preporučila redovnu terapiju i kontrolu, adekvatno oblačenje, uzimanje tečnosti i jačanje imuniteta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track