Povređen pešak kod Galenike

Hitna pomoć

Povređen pešak kod Galenike

Beograd -
U saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile tokom noći na ulicama Beograda povređene su tri osobe, od kojih jedna kao pešak

BEOGRAD - U saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile tokom noći na ulicama Beograda povređene su tri osobe, od kojih jedna kao pešak, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Usaobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto posle 20 časova na kružnom putu Kijevo povređeni su muškarac i žena. Muškarac koji ima oko 74 godine upravljao je vozilom i zadobio je prelom nadlaktice, povrede glave, grudnog koša i stomaka, a nakon dolaska lekarske ekipe, prebačen je na reanimaciju na Vojnomedicinsku akademiju (VMA). Žena koja ima oko 67 godina je u istoj saobraćajnoj nesreći zadobila povrede glave i zbrinuta je takođe na VMA.

U nesreći koja se dogodila jutros oko sedam časova na Batajničkom putu, kod Galenike, povređen je jedan pešak. Uviđaj je u toku.

Pomoć lekara Hitne pomoći tokom noći najviše su tražili oboleli od astme. Ta služba je imala 125 intervencija, od čega je 15 obavila na javnim mestima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track