NASILJE: Vozač tramvaja povređen u tuči
Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

Beograd

NASILJE: Vozač tramvaja povređen u tuči

Beograd -
Vozač je povređen u tramvaju na liniji 7 kada ga je napala nepoznata osoba, koja je zatim pobegla

BEOGRAD - Nepoznata osoba danas je u Beogradu udarila vozača tramvaja i pobegla, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova. U MUP-u su dodali da je vozač odbio lekarsku pomoć.

Kako mediji prenose na liniji tramvaja broj sedam, u Bulevaru Revolucije, danas je došlo do tuče u kojoj je povređen vozač, koga je zbrinula Hitna pomoć.

U službi Hitne pomoći je rečeno da je njihova ekipa oko 14.30 u Urgentni centar prevezla vozača tramvaja, koji je kako je sam rekao, zadobio povrede od stakla.

Demanti: Kontrolori Bus Plusa nisu se tukli sa putnicima

Povodom incidenta u tramvaju na liniji 7 oglasio se i Bus Plus.

"Potpuna je neistina da su se kontrolori Bus Plusa i putnici potukli u tramvaju na liniji 7. U incidentunije učestvovala „nekolicina putnika “ kako navodite u svom tekstu, već jedan putnik koji nije imaovažeću voznu kartu.Takođe, kontrolori su obavljali svoj posao kontrole karata i ni u jednom trenutku nisu došli u fizički kontakt sa putnikom. Nakon što ga je kontrola zamolila da napusti vozilo, putnik je iznerviran prišao vozačevoj kabini irazbio pesnicom staklo, pri čemu je vozač povređen.Ističemo da je kontrola zamoljena da ostane na mestu događaja u svojstvu svedoka do dolaskapolicije" navodi Bus Plus.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track