PREŽIVELA: Žena skočila sa Pančevačkog mosta

Hitna pomoć

PREŽIVELA: Žena skočila sa Pančevačkog mosta

Beograd -
Na telu nije imala vidljive povrede, ali joj je telesna temperatura bila jako niska

BEOGRAD - Jedna žena (34) skočila je jutros sa Pančevačkog mosta, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura i dodala da su se protekle noći u Beogradu dogodile četiri saobraćajne nesreće.

Žena koja je skočila sa Pančevačkog mosta oko pola sedam jutros, posle intervencije lekara Hitne pomoći u svesnom stanju prevezena je u Urgentni centar na Odeljenje reanimacije.

"Ona nije imala na telu vidljive povrede, ali joj je telesna temperatura bila jako niska", kazala je Macura.

U noći između utorka i srede u glavnom gradu u saobraćajnim nesrećama povređene su četiri osobe. Najteže povrede zadobio je muškarac (53) koga je udario automobil kod zgrade opštine Rakovica.

Macura je navela da su ga lekari pronašli u "veoma teškom stanju obavijenog oko graničnika za parkiranje". "U pitanju je politrauma. Pronađen je bez svesti, sa povredama glave, kuka i vrata. Prevezen je na Odeljenje reanimacije", kazala je Macura.

U nesrećama koje su se dogodile protekle noći, povređen je i jedan tinejdžer koji je zadobio povredu grudnog koša kada ga je udario retrovizor kamiona. Lekari su imali ukupno 122 intervencije, od čega 15 na javnom mestu. Za pomoć su se najčešće javljali srčani bolesnici i astmatičari.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja