Za vikend bez tramvaja u Novom Beogradu

Za vikend bez tramvaja u Novom Beogradu

Beograd -
Zbog radova na tramvajskim šinama između Karađorđeve ulice i Starog savskog mosta, od subote u ponoć do ponedeljka u 3.30 časova doći će do obustave tramvajskog saobraćaja u Novom Beogradu i preko Starog savskog mosta

BEOGRAD - Zbog radova na tramvajskim šinama između Karađorđeve ulice i Starog savskog mosta, od subote u ponoć do ponedeljka u 3.30 časova doći će do obustave tramvajskog saobraćaja u Novom Beogradu i preko Starog savskog mosta, saopštio je Sekretarijat za saobraćaj. Saobraćaj motornih vozila između Karađorđeve ulice i ovog mosta obavaljaće se na suženom delu kolovoza.

Zbog ovih radova doći će do sledećih izmena u radu tramvajskih linija: tramvaji sa linije 7 u oba smera saobraćaće na relaciji Pristanište - Ustanička, tramvaji sa linije 9 u oba smera saobraćaće na relaciji Banjica - "Gospodarska mehana", na relaciji Blok 45 - Trg Slavija uvodi se autobuska linija broj 7A koja će u oba smera saobraćati sledećom trasom: Blok 45 - Jurija Gagarina - Antifašističke borbe - Milutina Milankovića - Milentija Popovića - Bulevar Mihajla Pupina - Zemunski put - Stari savski most - Karađorđeva - Savski trg - Nemanjina - Trg Slavija, tramvajska linija 13 privremeno se ukida.

Na izmenjenom delu trase vozila javnog gradskog prevoza će koristiti postojeća stajališta. Iz Sekretarijata za saobraćaj apeluju na vozače da prilagode brzinu kretanja uslovima u zoni radova i da u navedenom periodu koriste alternativne trase preko Brankovog mosta, mosta "Gazela" i Mosta na Adi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track