Nema gužvi i zastoja na prilazima gradu

Jutarnji špic

Nema gužvi i zastoja na prilazima gradu

Beograd -
saobraćaj intenzivniji na Zrenjaninskom i Pančevačkom putu i Pančevačkom mostu, na Savskoj i Ibarskoj magistrali, Lazarevačkom drumu i na Smederevskom putu

BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu jutros je intenzivniji na prilazima gradu, ali za sada se obavlja bez gužvi, izjavio je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Vlada Ivetić.

Ivetić je rekao da je saobraćaj intenzivniji na Zrenjaninskom i Pančevačkom putu i Pančevačkom mostu, na Savskoj i Ibarskoj magistrali, Lazarevačkom drumu i na Smederevskom putu u pravcu prema centru Beograda.

Na beogradskim ulicama jutros saobraća 940 vozila javnog gradskog prevoza, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Sloba Mirković.

Beograđane prevozi 86 tramvaja, 62 trolejbusa i 792 autobusa, precizirao je Mirković i dodao da je u saobraćaju manji broj vozila javnog gradskog prevoza, jer je stupio na snagu letnji red vožnje.

Mirković je rekao da su ponovo počela da saobraćaju vozila na liniji 22, jer su okončani radovi na raskrsnici ulica Kruševačka i Gospodara Vučića i da su vozila na linijama 46 i 55 vraćena na redovnu trasu.

Mirković je rekao da od jutros ponovo redovnom trasom saobraćaju i trolejbusi na linijama 28 i 41.

S Beogradske autobuske stanice planirano je 690 polazaka, a predviđen je vanredni polazak za Herceg Novi. "Lasta" je planirala da u linijskom saobraćaju 567 vozila ostvare 6.275 polazaka, rečeno je u dispečerskim službama tih preduzeća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track