PAŽNJA: Vojni avioni nadleću Beograd i Pančevo!
Foto: Zorana Jevtić

Priprema za promociju oficira

PAŽNJA: Vojni avioni nadleću Beograd i Pančevo!

Beograd -
Planirano je da u letačkom programu, u subotu 14, septembra, povodom promocije najmlađih potporučnika učestvuju avioni tipa "galeb G-4" i "Mig-29" i helikopteri "gazela"

BEOGRAD - Avioni i helikopteri Vojske Srbije će u sklopu priprema za promociju najmlađe generacije oficira Vojske Srbije, sutra i subotu nadletati Beograd i Pančevo.

Vojne letilice će nadletati Beograd i Pančev od 16 do 19.30 sati, najavilo je danas Ministarstvo odbrane.Planirano je da u letačkom programu, u subotu 14, septembra, povodom promocije najmlađih potporučnika učestvuju avioni tipa "galeb G-4" i "Mig-29" i helikopteri "gazela".

I u subotu će vojne letlice nadletati Beograd i Pančevo od 17.30 do 19 sati, navodi se u saopštenju i dodaje da će, zbog priprema za svečnost sutra i u subotu biti zatvoren deo centralnih gradskih ulica.

Pojedine ulice će sutra biti zatvorene od 20. do 22.30 sati, a u subotu, na dan svečanosti od 16.30 do 20 časova.

Ministarstvo odbrane je najavilo da će u tim intervalima biti zatvoren Trg Nikole Pašića u celini do Terazija a ulica Takovska, od ugla sa Kosovskom ulicom do raskrsnice: Bulevar kralja Aleksandra - Trg Nikole Pašića - Ulica kneza Miloša;Bulevar kralja Aleksandra, od Ulice arhiepiskopa Danila do raskrsnice: Trg Nikole Pašića - Ulica kneza Miloša -Takovska ulica, će takođe biti zatvoren za saobraćaj.Ulicom kneza Miloša, od Ulice Lazarevićeve do raskrsnice: Bulevar kralja Aleksandra - Trg Nikole Pašića -Takovska ulica, takođe neće ići saobraćaj.

Promocija najmlađe klase oficira Vojske Srbije - njih 162 među kojima je 29 devojaka biće organizovana, u subotu na platou ispred Doma Narodne skupštine u prisustvo najvišeg vojnog i državnog rukovodstva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja