Najnovije vesti

SINDIKAT POLICIJE: Veljoviću, budi s nama ako bude parade!

Traži se podrška

SINDIKAT POLICIJE: Veljoviću, budi s nama ako bude parade!

Društvo
Time će direktor policije na najbolji mogući način dati lični doprinos i neizmernu psihološku podršku policiji, koja bi znala da je tu, odmah pored njih, i njihov direktor, pravi čovek na pravom mestu, saopštio SSP

BEOGRAD - Sindikat srpske policije (SSP) je od direktora policije Milorada Veljovića zatražio da, ukoliko bude dozvoljeno održavanje Parade ponosa i drugih skupova zakazanih za subotu, kao "učesnik-gost" bude uz svoje potčinjene koji će obezbeđivati taj skup.

U zahtevu upućenom Veljoviću, SSP ocenjuje da će on time na najbolji mogući način dati lični doprinos i neizmernu psihološku podršku policiji, "koja bi znala da je tu, odmah pored njih, i njihov direktor, pravi čovek na pravom mestu".

"S obzirom na to da je stotinama i hiljadama policajaca prekinuto korišćenje godišnjih odmora i da su pozivani da se vrate na posao čak i iz inostranstva, da smo svi dignuti na noge, SSP očekuje i da će najavljeni javni skup, ili skupovi biti održani uprkos pretnjama raznih grupacija", navodi se u zahtevu.

Sindikat zahvaljuje Veljoviću na profesionalnom odnosu prema tom bezbednosnom izazovu, jer se s tim u vezi nije oglašavao u javnosti, već je svoj posao obavljao "tamo gde mu je i mesto"."Srpska policija očekuje od Vas... da se obratite javnosti u cilju smirivanja tenzija, kao i da date jasnu i konkretnu podršku policiji u cilju profesionalnog izvršavanja zakonom predviđenih zadataka, te da na taj način pokažete da ste zaista pravi čovek na pravom mestu", navodi SSP.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...