SINDIKAT POLICIJE: Veljoviću, budi s nama ako bude parade!

Traži se podrška

SINDIKAT POLICIJE: Veljoviću, budi s nama ako bude parade!

Društvo -
Time će direktor policije na najbolji mogući način dati lični doprinos i neizmernu psihološku podršku policiji, koja bi znala da je tu, odmah pored njih, i njihov direktor, pravi čovek na pravom mestu, saopštio SSP

BEOGRAD - Sindikat srpske policije (SSP) je od direktora policije Milorada Veljovića zatražio da, ukoliko bude dozvoljeno održavanje Parade ponosa i drugih skupova zakazanih za subotu, kao "učesnik-gost" bude uz svoje potčinjene koji će obezbeđivati taj skup.

U zahtevu upućenom Veljoviću, SSP ocenjuje da će on time na najbolji mogući način dati lični doprinos i neizmernu psihološku podršku policiji, "koja bi znala da je tu, odmah pored njih, i njihov direktor, pravi čovek na pravom mestu".

"S obzirom na to da je stotinama i hiljadama policajaca prekinuto korišćenje godišnjih odmora i da su pozivani da se vrate na posao čak i iz inostranstva, da smo svi dignuti na noge, SSP očekuje i da će najavljeni javni skup, ili skupovi biti održani uprkos pretnjama raznih grupacija", navodi se u zahtevu.

Sindikat zahvaljuje Veljoviću na profesionalnom odnosu prema tom bezbednosnom izazovu, jer se s tim u vezi nije oglašavao u javnosti, već je svoj posao obavljao "tamo gde mu je i mesto"."Srpska policija očekuje od Vas... da se obratite javnosti u cilju smirivanja tenzija, kao i da date jasnu i konkretnu podršku policiji u cilju profesionalnog izvršavanja zakonom predviđenih zadataka, te da na taj način pokažete da ste zaista pravi čovek na pravom mestu", navodi SSP.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track