PRVI TALAS ODBRANE OD GRADA: Obezbeđeno dovoljno protivgradnih raketa!
Foto: Beta

Obezbeđeno 8.500 raketa

PRVI TALAS ODBRANE OD GRADA: Obezbeđeno dovoljno protivgradnih raketa!

Društvo -
Bogosavljević Bošković i Marić su razgovarali o unapređenju sistema protivgradne zaštite i efikasne odbrane od poplava

BEOGRAD - Sezona protivgradne zaštite počela je 1. maja ove godine sa 8.500 raketa, što je dovoljno za prvi talas, rečeno je danas na sastanku ministra poljoprivrede i životne sredine Snežane Bogosavljević Bošković sa načelnikom Sektora za vanredne situacije MUP-a Predragom Marićem.

Bogosavljević Bošković i Marić su razgovarali o unapređenju sistema protivgradne zaštite i efikasne odbrane od poplava, saopštilo je Ministarstvo poljoprivrede i životne sredine.

Kako se dodaje dalje, ministarka poljoprivrede je detaljno informisana o aktivnostima koje sprovodi Sektor za vanredne situacije kada je reč o protivgradnoj zaštiti i odbrani od poplava.S obzirom da posledice od šteta na usevima usled vremenskih neprilika poput grada i sličnih vremenskih nepogoda snose poljoprivredni proizvođači, Bogosavljević Bošković insistirala je na unapređenju dobrog sistema zaštite.

Ovim sastankom, naglašavaju u Ministarstvu, načinjen je iskorak u rešavanju problema s kojim se poljoprivrednici suočavaju svake godine i na vreme je uspostavljena dobra koordinacija sa nadležnim organima.

Zajedničkim nastupom nastaviće se sa sprovođenjem aktivnosti u cilju unapređenja sistema zaštite i obezbediti kontinuitet u sprovođenju mera, zaključeno je danas na sastanku u Ministarstvu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track