Magazin Story predstavlja svoj novi sajt na prvom DigitalNight-u

25. jula

Magazin Story predstavlja svoj novi sajt na prvom DigitalNight-u

Društvo -
Posle višemesečnog rada vrhunskog tima stručnjaka Story sajt oduševiće svoje posetioce novim, modernim dizajnom i sadržajnijom ponudom vesti

U petak 25.jula u klubu Reset kod Novog Sada u okviru #DigitalNighta, magazin Story predstaviće svoj sasvim novi veb sajt.

Posle višemesečnog rada vrhunskog tima stručnjaka Story sajt oduševiće svoje posetioce novim, modernim dizajnom i sadržajnijom ponudom vesti.

U prestižnom klubu Reset u Sremskoj Kamenici, na samo nekoliko minuta od Novog Sada, 25. jula događaj #DigitalNight (www.digitalnight.rs) okupiće više od 250 uticajnih pojedinaca iz oblasti digitalnih i društvenih medija, marketinga i komunikacija, kao i mnogobrojne novinare, glumce, sportiste i VIP ličnosti.

Uz različite digitalne aktivacije, kao što je kinect igrica koja će se igrati preko cele fasade višespratnice, zabavi će doprineti i nastup Lene Kovačević.

Ovom prilikom magazin Story će predstaviti svoj novi veb sajt koji je urađen po ugledu na prestižne svetske sajtove. Novo, elegantno i tehnološki superiorno online izdanje Story magazina urađeno je u responsive dizajnu, koji veb sadržaj prilagođava bilo kom tehnološkom okruženju. Te se tako vesti o poznatim i slavnim mogu čitati na Story portalu na velikom monitoru kućnog računara, na velikom plasma ekranu, lap-topu, net-booku, mobilnom telefonu, smart fon-u, tablet-u...

#Digitalnight održava se u organizaciji vodeće agencije za nastup brendova na društvenim mrežama Homepage (www.homepage.rs), Cluba Reset (www.clubreset.org) i agencije Backstage event team, dok je magazin Story (www.story.rs) je medijski partner.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track