U nedelju oblačno i hladnije s kišom

Zahlađenje

U nedelju oblačno i hladnije s kišom

Društvo -
U Beogradu povremeno sa kišom, po podne razvedravanje
BEOGRAD - U Srbiji će u nedelju biti umereno i potpuno oblačno i hladnije, mestimično s kišom, a na planinama će padati sneg, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.
Posle podne na severu, a do kraja dana i u ostalim krajevima očekuje se razvedravanje. Vetar će biti umeren, povremeno jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura biće od nule do sedam, a najviša dnevna od sedam do 14 stepeni.
U Beogradu će biti umereno i potpuno oblačno i hladnije, povremeno sa kišom. Posle podne će se razvedriti. Duvaće umeren, povremeno jak severni i severozapadni vetar. Najniža temperatura biće pet, a najviša dnevna 11 stepeni Celzijusa.
U Srbiji će u ponedeljak ujutru biti hladno sa slabim mrazem, a tokom dana biće sunčano i malo toplije. U utorak se očekuje sunčano i toplije vreme, uz postepeno naoblačenje, pa će uveče i tokom noći ponegde padati slaba kiša.
Od srede do kraja perioda biće promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom, ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom.
U Beogradu će u ponedeljak jutro biti hladno, sa slabim mrazom u okolini, dok se tokom dana očekuje sunčano i malo toplije. U utorak će biti sunčano i toplije, uz postepeno naoblačenje, a uveče i tokom noći padaće slaba kiša.
Od srede do kraja perioda biće promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, povremeno sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom.
Biometeorološka prognoza za Srbiju za nedelju: Biometeorološke prilike nepovoljno će uticati na hronične bolesnike, naročito u jutarnjim satima. Poseban oprez savetuje se cerebro-vaskularnim i srčanim bolesnicima, kao i astmatičarima. Osećaj hladnoće biće dodatno pojačan zbog vetra. Kod meteoropata se očekuju reumatski bolovi i glavobolja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track