TERMOELEKTRANA NIKOLA TESLA: Stefanović i Lončar prisustvovali spaljivanju 565 kilograma narkotika!
Foto: MUP Srbije

Vrednost zaplenjene robe milijardu dinara

TERMOELEKTRANA NIKOLA TESLA: Stefanović i Lončar prisustvovali spaljivanju 565 kilograma narkotika!

Društvo -
Stefanović je istakao i da je uništavanje obavljeno po ekološkim standarima i da se time ne ugrožava zdravlje građana. On je dodao da će se sa praksom spaljivanja narkotika nastaviti u narednom periodu još češće

BEOGRAD -Ministri unutrašnjih poslova i zdravlja Nebojša Stefanović i Zlatibor Lončar prisustvovali sud danas uništavanju zaplenjenih opojnih droga i drugih psihoaktivnih supstanci, u Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu.

Foto: MUP Srbije
Foto: MUP Srbije

U Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu danas je spaljeno 565 kilograma zaplenjenih narkotika ukupne vrednosti većoj od milijardu dinara.

Spaljivanju heroina, hašiša i marihuane, koju je oduzela policija u prethodnom periodu, prisustvovao je ministar policije Nebojša Stefanović koji je najavio još odlučniju borbu protiv narkodilera.

Stefanović je istakao i da je današnje uništavanje obavljeno po ekološkim standarima i da se time ne ugrožava zdravlje građana.

Foto: MUP Srbije
Foto: MUP Srbije

On je dodao da će se sa praksom spaljivanja narkotika nastaviti u narednom periodu još češće, podsetivši da je slična akcija bila organizovana samo jednom u u poslednjih 15 godina.

Uništavanju zaplenjenih opojnih droga i drugih psihoaktivnih supstanci prisustvovao je i ministar zdravlja Zlatibor Lončar.Spaljivanje narkotika obavljeno je pod nadzorom Ministarstva unutrašnjih poslova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track