DOŠAO IZ RIMA I PAO NA KOLENA: Zaprosio devojku u vrtiću, koleginice od sreće ronile suze!
Foto: Kurir

Romantično mladić pao na kolena pred 60 ljudi

DOŠAO IZ RIMA I PAO NA KOLENA: Zaprosio devojku u vrtiću, koleginice od sreće ronile suze!

Društvo -
Dušan Janković (23) doleteo iz Rima kako bi svoju devojku Milicu Simić (21) u predškolskoj ustanovi „Skadarlija“, u kojoj ona radi, pitao da se uda za njega
1 / 2 Foto: Kurir

BEOGRAD - Više od 60 zaposlenih u vrtiću „Skadarlija“ u Beogradu prekjuče je prisustvovalo nesvakidašnjem prizoru!Dušan Janković (23) doleteo je iz Rima kako bi zaprosio svoju devojku Milicu Simić (21), koja radi u ovoj predškolskoj ustanovi.- Mom iznenađenju i sreći nije bilo kraja! Mislila sam da Dušan dolazi tek kasno uveče, niko nije znao da želi da me zaprosi, osim koleginica s posla, koje su mu pomogle u organizaciji. Ušla sam u salu, a on je pao na kolena i izvadio prsten, a neke koleginice su čak počele da plaču - uzbuđeno priča Milica.

Vezana za posaoOna radi u jaslicama kao sestra vaspitačica više od dve godine i kaže da obožava svoj posao, što je i bio jedan od razloga zašto je Dušan odlučio da je baš tu veri.- Dušan zna koliko sam vezana za posao - kroz osmeh kaže Milica, koja je na Dušanovo pitanje odgovorila sa „da“.Ovaj mladi par poznaje se nekoliko godina, ali su u vezi nekoliko meseci.- Upoznala nas je Dušanova baka. Porodica, prijatelji i kolege su šokirani, ali i oduševljeni. Slavili smo sinoć do duboko u noć - radosna je Milica.

Planiraju venčanje... Golupčići pre prosidbe
Planiraju venčanje... Golupčići pre prosidbe

Seli se u ItalijuPar još uvek nije isplanirao datum i detalje venčanja, a želja im je da se što više viđaju.- Dušan od detinjstva živi u Italiji i teško nam je što ne možemo da se viđamo koliko bismo želeli. Trudimo se da se vidimo bar dva puta mesečno, a nadam se da ću se u budućnosti preseliti kod njega u Rim - završava Simićeva.(J. P.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track