DRAGICA VOLI LUKSUZ: Prva dama preselila svoju Fondaciju, zakup plaća 5.000 evra!
Foto: Damir Dervišagić

Supruga predsednika Srbije ne žali novac

DRAGICA VOLI LUKSUZ: Prva dama preselila svoju Fondaciju, zakup plaća 5.000 evra!

Društvo -
“Grawe” važi za jedan od skupljih proslovnih prostora u Novom Beogradu zbog atraktivne lokacije, ali i najkvalitetnije opreme i sopstvenog parking i garaže

BEOGRAD - Supruga predsednika Srbije Dragica Nikolić preselila je svoju Fondaciju u jednu od najluksuznijih poslovnih zgrada u Novom Beogradu.Fondacija “Dragica Nikolić” sada, naime, zakupljuje kancelarije na četvrtom spratu zgrade austrijskog “Grawea” u Bulevaru Mihaila Pupina, a najmanja moguća cifra koju mora izdvojiti za to zadovoljstvo mesečno iznosi 4.600 evra.Kolika je tačno kvadratura prostora koji je zakupila supruga predsednika Tomislava Nikollića pouzdano nije bilo moguće saznati. Međutim, najmanja kvadratura kancelarija koje se izdaju u toj zgradi jeste 200 kvadrata. Cena kvadrata u zgradi iznosi 15 do 20 evra po kvadratu, a niže od 20 evra dobijate samo ako zakupljujete kancelarije veće kvadrature u ponudi. Po toj računici, Fondaciji je mesečno potrebno oko 5.000 evra samo za zakup. “Grawe” važi za jedan od skupljih proslovnih prostora u Novom Beogradu zbog aktivne lokacije, ali i najkvalitetnije opreme i sopstvenog parking i garaže.

Najkraći zakup je na tri godine, a najduži na 15 godina. Zakput takvog prostora nije moguć ispod 3.500 evra I ta niža cena se može postići jedino ako se ispuni uslov zvani “zavisi ko plaća”.

Tako da, eto, moguće je pošto je predsednikova žena u pitanju da su na toliko spustili cenu, navodi Blic.

Na tu cenu zakupa svakako morate dodati I državanje koje je u ovoj zgradi, istina, jedno od jeftinijih u Novom Beogradu i naplaćuje se tri evra po kvadratu, dakle u ovom slučaju dodatnih 600 evra – objašnjava agent za nekretnine, koji je želeo da ostane anoniman.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track