NOVE EMISIJE NA RTS: Rada Đurić dobija šou, ostaju Maja i Nataša!
Foto: Dragan Kadić

Olivera Kovačević otkriva

NOVE EMISIJE NA RTS: Rada Đurić dobija šou, ostaju Maja i Nataša!

Društvo -
Zabavni program startuje sa tri nova formata. Jedan je emisija narodne izvorne i popularne muzike, a druga emisija će se emitovati vikendom, biće namenjena ženama i radiće je Rada Đurić

BEOGRAD - Voditelji i autori emisije „Studio 3“ Nataša Miljković, Slavko Beleslin i Maja Nikolić nakon skidanja s programa ostaju i dalje na Javnom servisu Srbije, saznaje Kurir.Nova urednica zabavnog programa Olivera Kovačević kaže da će pomenute dame u tandemu voditi jednu novu emisiju.- Ne postoji sukob na RTS. Maja Nikolić i Nataša Miljković su dobile ponudu da rade dnevnu emisiju kolažnog tipa. Obe su prihvatile. Slavko će se vratiti u informativnu redakciju. Svi naši voditelji će biti u funkciji programa - otkriva Kovačevićeva za Kurir.

Verne RTS... Nataša Miljković i Maja Nikolić
Verne RTS... Nataša Miljković i Maja Nikolić

Od oktobra RTS kreće s tri emisije, a tok-šou „A sada Rada“ vodiće voditeljka „Beogradske hronike“ Rada Đurić.- Zabavni program startuje sa tri nova formata. Jedan je emisija narodne izvorne i popularne muzike, a druga emisija će se emitovati vikendom, biće namenjena ženama i radiće je Rada Đurić. Trenutno pripremamo i veliki muzički šou-program o kome još ne mogu da govorim - kaže urednica zabavnog programa i napominje da će se u emisijama RTS numere izvoditi uživo uz pratnju orkestara.Olivera Kovačević napominje da je plan da se emisija „Šljivik“ vrati na Prvi program:- Trenutno je skinuta i potrudićemo se da izvršimo pripreme za njen povratak. To nije muzička emisija, već lična karta Srbije!

Na novim zadacima... Rada Đurić i Slavko Beleslin
Na novim zadacima... Rada Đurić i Slavko Beleslin

Nataša Miljković je vrlo emotivno doživela ukidanje „Studija 3“, ali i dalje ostaje da radi na nacionalnoj televiziji.- Nema sukoba između Olje i mene. Nju veoma cenim i poštujem. Zasad ostajem na RTS - kratko je rekla Miljkovićeva.I Maja Japundža Nikolić slično razmišlja.- Još je rano da govorim o novim projektima. Ostajem na RTS - rekla nam je kratko, dok je Beleslin dao gotovo identičan odgovor:- Ostajem. Emisija na kojoj ću u budućnosti raditi spada u domen poslovne tajne.(Lj. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track