BLUD I RAZVRAT U ER SRBIJI: Seks, droga i orgijanje u srpskoj avio-kompaniji!

ČITAJTE U KURIRU: Uhvaćeni na delu

BLUD I RAZVRAT U ER SRBIJI: Seks, droga i orgijanje u srpskoj avio-kompaniji!

Društvo -
Jedan od direktora bio u ljubavnoj vezi s bliskom saradnicom. Njegova žena angažovala privatne detektive, a oni joj doneli dokaze, kao i slike na kojima ljubavnici šmrču kokain

BEOGRAD - Kompaniju „Er Srbija“ već duže vreme trese seks-skandal pošto je jedan od direktora srpskog avio-prevoznika, koji je inače oženjen, u ljubavnoj vezi sa svojom bliskom saradnicom, ekskluzivno saznaje Kurir!Sve je izašlo na videlo kad je direktorova supruga posumnjala da je muž vara i odlučila da ga proveri. Angažovala je iskusne privatne detektive koji su ga pratili dan i noć, a kad su joj doneli dokaze njegovog bludničenja, ona je bukvalno zanemela.Vatali se pred radnicima- Iako su naizgled imali skladan brak, ženi je bilo sumnjivo što je sve češće ostajao prekovremeno na poslu i navodno imao poslovne sastanke sa saradnicima, pa je rešila da to proveri. Kad su joj detektivi doneli dokaze i slike, nije mogla da poveruje svojim očima! Njen muž uslikan je u raskalašnom izdanju, kako se mazi i ljubi sa svojom saradnicom u ludom noćnom provodu - priča Kurirov dobroobavešteni izvor iz „Er Srbije“.Pored toga što je besramno i javno varao svoju ženu, direktor se izgleda upustio u još veće i opasnije poroke.- Detektivi su napravili i fotografije na kojima se vidi kako on i njegova lepa crnka zajedno šmrču kokain, a onda se tako nadrogirani provode uz muziku i alkohol. Kad je žena sve to saznala, napravila je opšti haos. Ne samo u kući već i u „Er Srbiji“ - priča naš dobro obavešteni izvor.I pre nego što se sve ovo saznalo, zaposleni u kompaniji već su uveliko pričali o direktorovoj vezi sa saradnicom. Naime, strast između njih je očigledno bila toliko jaka da su joj se prepuštali naočigled radnika, ne obraćajući pažnju na znatiželjne poglede i osude.- Ispao je ogroman skandal! Oni nisu krili emocije ni u firmi, a to su gledali skoro svi zaposleni! Svi su se čudili što uvek oni zajedno idu na službene puteve. Samo je bilo pitanje dana kad će supruga sve saznati - nastavlja Kurirov izvor.Hteo da odeZbog haosa koji je izbio i koji se još uvek prepričava po kompaniji, neverni direktor želeo je da napusti „Er Srbiju“, ali mu to, na njegovu žalost, nije dozvoljeno. Iako smo im proteklih meseci više puta uputili zvanične mejlove sa pitanjima na ovu temu, od generalnog direktora „Er Srbije“ Daneta Kondića, ali ni od ostatka uprave, do danas nismo dobili odgovore.

Baš je kazniliLJUBAVNICA PREMEŠTENA NA SEJŠELE!Iako je direktor i dalje u „Er Srbiji“, njegova ljubavnica se izvukla ne samo iz „Er Srbije“ već i iz države Srbije.- Čim je izbio ovaj skandal, direktorova saradnica odmah je nestala iz firme od sramote. Iako se dugo nagađalo da je dala otkaz, zapravo je premeštena na Sejšele, u jednu od filijala „Etihad ervejza“, koji je suvlasnik „Er Srbije“ - kaže naš izvor iz srpskog avio-prevoznika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track