IRANAC PRETIO STUDENTIMA U BEOGRADU: Biće krvi do kolena, dići ću vas u vazduh!
Foto: Fb

Dramatično upao u odmaralište kao da je terorista

IRANAC PRETIO STUDENTIMA U BEOGRADU: Biće krvi do kolena, dići ću vas u vazduh!

Društvo -
Milad Nikbaht (24) uhapšen pošto je u studentskom odmaralištu „Radojka Lakić“ u Belom potoku urlao da će biti krvi do kolena

BEOGRAD - Iranac Milad Nikbaht (24), student Arhitektonskog fakulteta u Beogradu, uhapšen je pošto je u studentskom odmaralištu „Radojka Lakić“ u Belom potoku pretio da sve dići u vazduh i da će teći potoci krvi.Nikbaht je samo pet dana posle stravičnog masakra terorista u Parizu, gde je iza njihovog krvavog pira ostalo 129 mrtvih, upao u restoran studentskog odmarališta i posle svađe s konobarom P. M. pred mnogo ljudi počeo da viče:- Biće krvi do kolena! Dići ću odmaralište u vazduh! Sve ću vas dići u vazduh - vikao je pomahnitali Iranac.Zaposleni su odmah pozvali policiju, koja je nasilnika privela. Prema nezvaničnim informacijama, utvrđeno je da on nije bio pod dejstvom alkohola, a uzeta mu je krv kako bi se utvrdilo da li je eventualno bio pod dejstvom droge.- Mladić je došao u posetu prijateljima u objekat na Avali. Ne znamo da li je bio pod dejstvom alkohola ili ne, ali čim je počeo da viče, kolege su pozvale policiju, koja ga je odvela - izjavio je Rade Dabetić, direktor Ustanove Studentsko odmaralište Beograd, u čijem sastavu je i objekat u Belom potoku.

Foto: Studentska odmarališta Srbije
Foto: Studentska odmarališta Srbije

Kod Nikbahta nije pronađeno oružje, kao ni u stanu gde privatno stanuje.Inače, Milad je u Beograd došao u okviru programa „Svet u Srbiji“, kao stipendista Republike Srbije. U početku je boravio u domu „Radojka Lakić“, gde uglavnom borave strani studenti. Potom se preselio u studentski dom, u kojem je boravio 2011. i 2012. godine, odakle je izbačen zbog nediscipline. On je posle toga iznajmio stan.

Haos EU usporava protok izbeglica, službe upozoravaju STOTINE TERORISTA OSTAJU U SRBIJIMeđu stotinama hiljada izbeglica koje prođu kroz našu zemlju veliki je broj terorista, od kojih će neki biti zabarikadirani u Srbiji, saznaje Kurir u službama bezbednosti. Uvođenje stroge kontrole evropskih granica, o kojem se danas hitno odlučuje u Briselu, drastično će usporiti protok izbeglica kroz našu zemlju i povećati opasnost da se među hiljadama onih koji se budu zadržavali nađu i ekstremisti s Bliskog istoka. Stroge provere koje bi EU da uvede će podrazumevati i upoređivanje podataka onih koji dolaze s bazom podataka za borbu protiv terorizma. U Srbiji bi to moglo dovesti do zadržavanja više od 10.000 izbeglica u jednom danu.Kako kaže sagovornik Kurira iz bezbednosnih struktura, među oko 400.000 izbeglica, koliko je do sada prošlo kroz Srbiju, ima „svega i svačega“.

Uhapšen s marihuanomMORA DA NAPUSTI SRBIJUKako saznajemo, to je bio drugi put u prethodnih nekoliko dana da je Milad priveden. On je uhapšen i 16. novembra, a kod njega je pronađena marihuana. Nezvanično, on je sklopio sporazum s tužilaštvom o priznanju krivice i određena mu je novčana kazna od 36.000 dinara, a moraće i da napusti Srbiju najkasnije do 23. novembra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track