I DANAS PROLEĆE: Toplo, do 15 stepeni!
Foto: AP

Vremenska prognoza

I DANAS PROLEĆE: Toplo, do 15 stepeni!

Društvo -
BEOGRAD - U Srbiji će ujutru biti mestimično sa maglom, a tokom dana malo i umereno oblačno i toplo, na jugu i istoku sa dužim sunčanim periodima.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, duvaće slab, južni i jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura biće od -1 do 5, najviša dnevna od 10 do 15 stepeni. U Beogradu će biti malo i umereno oblačno i toplo sa jutarnjom temperaturom oko 5, a najvišom dnevnom oko 14 stepeni.

Prema izgledima vremena za sedam dana, do 6. februara, u nedelju ujutru i pre podne na severu, tokom dana i u ostalim krajevima očekuje se naoblačenje, mestimično sa slabom kišom, uglavnom u severnim i centralnim krajevima.

U ponedeljak još ujutru ponegde sa slabom kišom, zatim razvedravanje. Do četvrtka pretežno sunčano i toplo. U noći između srede na četvrtak na severu, a u četvrtak u ostalim krajevima doći će do naoblačenja i zahlađena s kišom i susnežicom, na planinama sa snegom.

U petak se očekuje postepeni prestanak padavina i razvedravanje prvo na severu. U subotu pretežno sunčano i toplije. Do četvrtka temperatura znatno iznad prosečnih vrednosti, narocito u utorak, zatim u manjem padu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track