Najnovije vesti

URUČENE VREDNE DONACIJE: Princeza Katarina darovala Tiršovu, Stacionar i Materinski dom
Foto: Marina Lopičić

Pomoć ustanovama pod okriljem Zvečanske

URUČENE VREDNE DONACIJE: Princeza Katarina darovala Tiršovu, Stacionar i Materinski dom

Društvo
Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina uručila je danas vredne donacije Dečijoj univerzitetskoj klinici u Tiršovoj, ali i "Stacionaru" i "Materinskom domu" - ustanovama koje su pod okriljem Zvečanske 7.

Njeno Kraljevsko Visočanstvo je Odeljenju intenzivne nege na Dečijoj univerzitetskoj Klinici u Tiršovoj uručila pacijent monitor vredan više od 10.000 evra, koji je obezbeđen zahvaljujući humanitarnoj kancelariji Lajflajn Njujork koja radi pod pokroviteljstvom Princeze Katarine.

Nakon posete bolnici, Princeza Katarina posetila je Stacionar i Materinski dom.

Princeza je obema ustanovama darovala po kuhinju, kuhinjske stolove, šporete, kompijutere i ostale neophodne uređaje.

Donacija je omogućena zahvaljujući humanitarnoj kancelariji Lajflajn Čikago, koja takođe radi pod pokroviteljstvom Princeze Katarine.

Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina zahvalila se svojim saradnicima u humanitarnim organizacijama u Njujorku i Čikagu na svesrdnoj pomoći i posvećenosti koju sve ove godine pružaju svojoj Otadžbini, istakavši da svako u životu ima samo jednu Otadžbinu koju nikada ne sme zaboraviti.

“Moj suprug Prestolonaslednik Aleksandar i ja zajedno sa svojim prijateljima nastavićemo kontinuirano da pomažemo zdravstvene ustanove i domove za nezbrinutu decu, kao što smo to činili i proteklih dvadeset godina”, istakla je Princeza Katarina.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...