VOZ KASNI 18 SATI: Krenuli juče iz Beograda, a stižu danas popodne u Bar
Foto: Dragana Udovičić/Ilustracija

Putnicima pre polaska savetovano da ponesu vodu i hranu

VOZ KASNI 18 SATI: Krenuli juče iz Beograda, a stižu danas popodne u Bar

Društvo -
BEOGRAD - Auto voz iz Beograda za Bar sinoć je sa uobičajene rute preusmeren na Kraljevo, zbog klizišta na srpskomdijelu pruge, pa umesto u ranim jutarnjim satima, njegov dolazak u Bar mogao bi da se očekuje tek danas oko 16 sati.

Voz je u polasku kasnio 40 minuta, zato što su iz preduzeća Železnice Srbije, nakon što je postavljen na stanici, odlučili da iz kompozicije isključe vagon restoran.

Do takve odluke je došlo, piše portal bar.info, jer je auto-voz sa sinoćnjim polaskom iz Beograda poslednji koji će saobraćati na ovoj saobraćajnici, dok se klizište ne sanira. Putnicima je pre polaska skrenuta pažnja da sa sobom ponesu dovoljne količine vode i hrane, a da nevolja bude veća, ionako dugoj vožnji od 17 sati puta i kašnjenju pri polasku, pridružio se i kvar na naponskoj mreži u Priboju, gdje je voz stajao više od tri sata.

Naponske žice pokidala je lokomotiva voza koja je vukla kompoziciju za Bar. Voz iz Priboja za Bar krenuo je u 9:45, a njegov dolazak se u najboljem slučaju očekivati oko 16 sati.

Nakon odluke da sinoćnji voz iz Bara bude posljednji koji će saobraćati do uklanjanja odrona, saopšteno je da će na toj relaciji saobraćati samo dnevni vozovi. Za putnike iz dnevnog voza biće obezbeđen prevoz autobusom, kako bi se “premostilo” mesto klizišta.

(Cafe Del Montenegro/ bar.info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track