NEUTEŠNI RODITELJI MLADIĆA KOJEM JE AUTOBUS SMRSKAO KARLICU Javite se ako ste bili pored našeg Ogija
Foto: Printscreen Twitter

Poruka koja cepa srca

NEUTEŠNI RODITELJI MLADIĆA KOJEM JE AUTOBUS SMRSKAO KARLICU Javite se ako ste bili pored našeg Ogija

Društvo -
Očajni roditelji Ognjena Kneževića (22) koji je polovinom marta preminuo, nakon što mu je autobus javnog gradskog prevoza smrskao karlicu, mole sve slučajne prolaznike koji su se u trenutku nesreće zatekli na licu mesta da im se jave.

Nesrećni Gordana i Dušan Knežević ostavili su poruku koja cepa srca.

Podelite ovo, molim vas... ovo je neizreciva tuga i nema utehe za ovakav gubitak, ali mozda medju vasim prijateljima ima...

Posted by Zoran Mihajlovic on Monday, March 28, 2016

"1. marta ove godine, oko 18.40 časova, na početnoj stanici na liniji 79, pregažen je naš sin, Ognjen Knežević.

Nanesene su mu teške povrede opasne po život. Lekari su 15 dana bukvalno činili sve da preživi. Ogi nije izdržao. Dana 21. 03. ispratili smo ga na Novom groblju.

Molimo one koji su se te večeri zatekli, kada se nesreća dogodila, i putnike i prolaznike, da se jave Ogijevim roditeljima. Bili bismo vam jako zahvalni", stoji u poruci Gordane i Dušana.

Da podsetimo, nesreća se dogodila kada je mladić pritrčao autobusu u želji da uđe u njega, međutim kako je vozač već krenuo sa početne stranice i vrata su bila zatvorena, veruje se da se nesrećni Ognjen okliznuo i pao zbog čega mu je autobus naneo teške povrede.Majka nastradalog mladića rekla je da je te večeri Ognjen zadobio teške povrede: bila mu je smrskana karlica, imao je otvoren prelom butne kosti i pokidane su mu sve vene i arterije."Ognjen se lavovski borio, ali je na kraju izgubio bitku. Tim od 12 lekara borio se za njegov život i na tome smo im beskrajno zahvalni. Međutim, pao je u komu, nastale su komplikacije, jer više nije prihvatao krv i preminuo je", ispričala je tada majka u suzama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track