APEL: Pomozimo Milici (8) da što brže ozdravi

Vaše malo olakšava život

APEL: Pomozimo Milici (8) da što brže ozdravi

Društvo -

Milica je devojčica koja boluje od cerebralne paralize. Rođena je u julu 2008. godine, prirodnim putem, u sedmom mesecu majčine trudnoće

Humanitarna fondacija Novi Beograd sakuplja novčana sredstva za pomoć u lečenju Milice JevtićMilica je devojčica koja boluje od cerebralne paralize. Rođena je u julu 2008. godine, prirodnim putem, u sedmom mesecu majčine trudnoće.U veoma teškom stanju prebačena je u Beograd, gde je boravila dva meseca. Nakon šest meseci dijagnostikovana joj je cerebralna paraliza i oduzetost desne strane tela. Milica ide u osnovnu školu i obožava da se druži s drugarima iz razreda.

Slobodna je i voli da uči, a matematika joj je omiljeni predmet. Živi s roditeljima, starijom sestrom, bakom i dekom, koji joj pomažu u svakodnevnim aktivnostima. Da bi se izlečila, Milici su potrebne operacija i rehabilitacija u Rehabilitacionom centru „RENONA“. Porodica je već iscrpela sva svoja materijalna sredstva i moli sve koji mogu da pomognu da to i učine kako bi Milica postala samostalna i zdrava devojčica.Da biste pomogli Milici, upišite 167 i pošaljite SMS na 3030.* Cena poruke je 100 din. (PDV se ne naplaćuje)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track