MLAĐA U TRANSU: Dinkić raspištoljen pevao na nastupu Željka Joksimovića
Foto: Aleksandar Jovanoović

Briga njega što narod grca

MLAĐA U TRANSU: Dinkić raspištoljen pevao na nastupu Željka Joksimovića

Društvo -

U društvu supruge i prijatelja Dinkić je nešto pre ponoći stigao u klub gde je nastupao Joksimović, i odmah počeo da igra i peva

Mlađan Dinkić, bivši ministar finansija i guverner Narodne banke Srbije, izgleda ima velikog razloga za slavlje.Da li je bivši „omiljeni“ srpski ministar ugovorio posao veka ili dobro zaradio na nekoj od svojih pesma, nije poznato, tek on se na nastupu Željka Joksimovića u petak uveče toliko raspištoljio da je privukao pažnju svih prisutnih.

Baš se uneo

U društvu supruge i prijatelja Dinkić je nešto pre ponoći stigao u jedan prestonički klub gde je nastupao Joksimović, i odmah počeo da igra i peva.Podignutih ruku, u potpunom sevdahu, bivši ministar poznat po „hiljadu evra od besplatnih akcija“ nazdravljao je s društvom skoro uz svaku Joksimovićevu pesmu, a u nekom trenutku njegovog zanosa činilo se kao da sluša hevi metal, a ne pop muziku.- Mlađan je na nastup došao vidno raspoložen, imao je osmeh od uva do uva. Ne znam da li je sa društvom i ženom slavio nešto ili ga je prosto ponela dobra atmosfera na koncertu. Baš se uneo! Nije prestajao da igra i nazdravlja! Mislim i da je veliki fan Željka Joksimovića, jer je bukvalno svaku pesmu otpevao s njim uglas, svaka ga je, što se kaže, pogodila - kaže izvor Kurira koji se našao na licu mesta.Inače, prijateljstvo ovog političara i Joksimovića datira još iz 2012. godine, kada su zajedno napisali pesmu „Regioni - dođi i ti“, koja je veličala regionalizaciju Srbije.

Afere

Da podsetimo, Mlađan Dinkić je bivši guverner Narodne banke Srbije, ministar finansija i privrede, ekonomije i regionalnog razvoja, ali i bivši predsednik partija G17 plus i Ujedinjeni regioni Srbije. Poznat je po mnogobrojnim aferama koje su pratile njegovu političku karijeru, ali i kao kompozitor.

Dinkić do zaključenja subotnjeg broja Kurira nije odgovarao na naša pitanja kako se proveo na koncertu i da li je imao posebnih razloga za slavlje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track