PROZVANI PROFESOR LJUT Ako sam ja pedofil, nek mi stavi povodac i šeta kao psa
Foto: Printscreen Instagram

Odgovara na optužbe bivše učenice

PROZVANI PROFESOR LJUT Ako sam ja pedofil, nek mi stavi povodac i šeta kao psa

Društvo -

Miroslav Blanuša iz Saobraćajno-tehničke škole oštro odbacuje tvrdnje autorke romana „Trofeji“ Tamare Marinković da se hvalio da ima svaku klinku za 50 evra

Ako se makar jedan odsto onoga za šta me je Tamara Marinković optužila ispostavi kao tačno, neka me razapnu kao Isusa Hrista, poručuje Miroslav Blanuša, profesor fizičkog u Saobraćajno-tehničkoj školi u Zemunu.To je njegov odgovor na optužbe svoje bivše učenice i autorke kontroverznog romana „Trofeji“ da je pedofil koji je plaćao devojčicama 50 evra za seks! Revoltirana izjavama koje je Blanuša dao Kuriru da je ona psihički bolesna devojka, koja je proganjala svoje profesore, Marinkovićeva je napisala na svom Instagram profilu da je on „matori dušebrižni pedofil, koji se hvali da može da ima koju hoće klinku za 50 evra, dok mu žena spava u drugoj sobi“. S druge strane, Miroslav kategorički odbacuje sve optužbe i najavljuje tužbu.

- Šta je ovo, ljudi moji?! Već sam se obratio i tužilaštvu i sudu, tužiću je za svaku laž koju je izgovorila o meni! Svaki dinar koji je dobila od prodaje tog sramnog romana uzeću joj, a sav novac ću dati Tiršovoj ili nekom domu za nezbrinutu decu. I dalje tvrdim da je ona nepismena i, evo, ako se ispostavi da je ona napisala sve to, dozvoljavam joj da mi stavi povodac i da me kao psa prošeta od Terazija do Slavije - oštar je Miroslav.Profesor kaže da je dobio podršku iz svih krajeva sveta, od kolega, učenika, ali i od porodice:- Ja sam porodičan čovek, supruga mi je lekar, sinovi inženjeri. Srećom pa se niko od njih nije potresao zbog ovih laži, bilo im je čak smešno. Pa znaju ko im je otac! Ja u toj školi imam imidž najstrožeg, ali pravednog profesora. Imam sve dnevnike u koje sam beležio i njen rad i kako se ponašala na časovima. Pa i njeni drugovi me podržavaju jer znaju da ništa nisam slagao.Tamari Marinković smo poslali poruku, koju je videla, ali nije nam odgovorila na pitanja. Ona je u knjizi opisala je seksualne odnose Nataše i njenih profesora. Neki tvrde da je sve to istina, drugi da je samo plod mašte. Sama autorka se još nije izjasnila.

Poruka Tamarinom ocuPSIHOLOGU REKLA DA SU JOJ RODITELJI RAZVEDENIOn odgovara i na najave Tamarinog oca Dragana Marinkovića da će podneti tužbu protiv njega zbog tvrdnje da su Tamarini roditelji razvedeni.- Tamara je školskom psihologu rekla da je dete razvedenih roditelja i da živi kod bake. Nisam sigurno to izmislio, nego mi je bilo žao deteta. Nek vide sa svojom ćerkom kome je i šta govorila - naglašava profesor.

Tamara MarinkovićŽALOSNO JE ŠTO ŠKOLU BRANI MATORI, DOKAZANI PEDOFILŽalosno je što su u jednoj školi prekinuli odmor, ali ne zbog unapređenja nastave, već da uče „Trofeje“. Još je žalosnije što su za odbranu škole angažovali matorog, dokazanog pedofila, koji se javno hvalio da za 50 evra ima koju hoće klinku dok mu žena spava u drugoj sobi i koji je na spikerfon puštao učenicima svoje skaradne razgovore s devojčicama. To nije izjavio za novine dok je pričao laži o meni - napisala je Tamara Marinković na svom Instagramu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track