AKCIJA KURIRA I PERTINIJA: Andrea s porodicom uživala u Nemačkoj

Putovanje iz mašte

AKCIJA KURIRA I PERTINIJA: Andrea s porodicom uživala u Nemačkoj

Društvo -

Četiri sjajna dana u dvorcu zabave brzo su prošla, ali su nam ostale divne uspomene na učestvovanje u Kurir i „Pertini“ likovnom konkursu

Andrea Lešević provela je četiri nezaboravna dana s porodicom u FanParku u Cirndorfu u Nemačkoj. Iako često putuje s roditeljima, ali na destinacije koje oni odaberu, ovoga puta Andrea je na putovanje povela celu porodicu.Iznenađenje je bilo kompletno, jer je nagradno putovanje Andreu zateklo na plažama Sitonije u Grčkoj, gde je sa sestrom, mamom i tatom bila na moru, pa je nagradu umesto nje u Beogradu primila tatina i mamina prijateljica Ivana.- Do kraja letovanja sam razmišljala gde treba da idem i šta me tamo očekuje - kaže Andrea.Po povratku s mora kuća igračaka „Pertini“ u Kraljevu Andrei je upriličila dodelu nagrade - pehar i vaučer za putovanje, i ona je kao vođa puta svoje najmilije odvela u Playmobil FanPark u Cirndorfu, pored Nirnberga, u Nemačkoj.

- Po dolasku u Playmobile Park moji roditelji su najpre gledali kako se igram s ostalom decom, ali su ubrzo i oni podetinjili. Gotovo svaka „Pertinijeva“ Playmobil igračka nalazi se u FanParku, ali kao ogromna maketa. Naravno, tu je i velika prodavnica igračaka. Četiri sjajna dana u dvorcu zabave brzo su prošla, ali su nam ostale divne uspomene na učestvovanje u Kurir i „Pertini“ likovnom konkursu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track