Najnovije vesti

TEKST KURIRA JEBO VAS RAT ZAPALIO INTERNET Srbi, Hrvati i Bosanci uglas: Nećemo rat, dosta je bilo!
Foto: Printscreen

Moji, tvoji, vaši, ma idite svi u tri...

TEKST KURIRA JEBO VAS RAT ZAPALIO INTERNET Srbi, Hrvati i Bosanci uglas: Nećemo rat, dosta je bilo!

Društvo

BEOGRAD - Srbima, Bošnjacima i Hrvatima dosta je ratova, suza i krvi prolivene zarad tuđih interesa! Građani širom regiona podržali su Kurirov tekst "Jebo vas rat" i istakli da žele da žive u miru, žene se, rađaju i školuju decu, hoće da idu na svadbe, krštenja i punoletstva, a ne na sahrane. Hoće da se smeju i budu srećni, a ne da plaču za svojim najmlijima.

Dosta je svima prekinutih snova, života, izgubljenih domova, roditelja, dece... Kako nam pišu u komentarima na našem sajtu, a i na našoj Fejsbuk stranici, niko više neće da ratuje! Evo nekih od najinteresantnijih komentara:

"Ljudi, ja sam Bosanac, kakav rat u Bosni? Niko neće ratovat, narod je iscrpljen i nemoćan".

"Sirotinja daje sinove, a bogati volove... Ne praštam suzu majčinu i dječiju, kap krvi očeve, mrtvo tijelo, invalida, patrljak noge ili ruke, mentalno oboljelog čovjeka, hipertrofiranu i drogiranu naciju... Ne praštam sve ono do čega će dovesti vaše čačkanje mečke zarad ostanka na vlasti. "Moji", "tvoji", "vaši", idite svi u tri..."

"Dokle više huškanja protv braće, zar smo sve zaboravili?! Sramota, podizati tenziju, kada je svima teško, ko će tu koga, sram vas bilo za ljubav debelih guzuca ste u stanju svasta da uradite!"

"Slažem se sa većinom. Političari svoje probleme rešavaju preko leđa građana. Imala sam 4 godine kada sam sa roditeljima, sestrom od 2 godine i bratom od 6 meseci izbegla sa Kosova. Takve traume mi više ne trebaju. A ko je za neka ide pa neka rizikuje svoj zivot, a ne tuđi. I dalje pamtim svaki detalj odatle. Jebem ti političare nesposobne, pune svoje džepove, uzimaju od ljudi..."

"Nećemo rat, dosta je bilo! Dosta je narod stradao, a decu ne damo da prežive to što smo mi preživeli."

JEBO VAS RAT! Ratni huškači, je l‘ ovo hoćete!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...