Sledi veselje na Belom dvoru

EKSKLUZIVNO KURIR TV: Pogledajte snimke s PRVOG kraljevskog venčanja u SRBIJI od II svetskog rata!

Društvo -

Princ Mihailo Karađorđević danas se u Crkvi svetog Đorđa na Oplencu zavetovao svojoj princezi Ljubici na vernost i večnu ljubav.

Posle građanskog venčanja u Londonu, oni su se danas jedno drugom na večnu ljubav zavetovali i u pravoslavnoj crkvi na Oplencu.

(FOTO) ONA JE NEVESTA PRINCA MIHAILA: Srpska princeza LJUBICA blistala na venčanju na OPLENCU!

Kurir.rs vam ekskluzivno prenosi atmosferu s prvog kraljevskog venčanja u Srbiji posle Drugog svetskog rata.

Crkveni obred činodejstvovali su njegovo preosveštenstvo episkop istočnoamerički Irinej i njegovo preosveštenstvo episkop vranjski Pahomije i protojerej – stavrofor Petar Lukić, starešina Sabornog hrama u Beogradu.

KURIR TV EKSKLUZIVNO KRALJEVSKO VENČANJE NA OPLENCU: Princ Mihailo i princeza Ljubica rekli da!

Venčanju Princa Mihaila Karađorđevića, najmlađeg sina pokojnog nj.k.v. princa Tomislava i nj.k.v. princeze Linde, i Ljubice Ljubisavljević prisustvovalo je više od 300 gostiju – članova i prijatelja kraljevske porodice Karađorđević, kao i brojnih uglednih zvanica iz javnog života Srbije i inostranstva.

KRALJEVSKO VENČANJE NA OPLENCU, STIGLI SVATOVI: Princ Đorđe: Zaigraću kolo na svadbi kod brata

Venčanju su prisustvovali njihova kraljevska visočanstva prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina, sa decom princem Filipom i Alison, princeza Linda Karađorđević, majka princa Mihaila, princ Đorđe Karađorđević, mladoženjin brat, princeza Falon Rajman, supruga princa Đorđa Karađorđevića, princeza Jelisaveta Karađorđević, Maja Gojković, predsednica Skupštine Srbije, Mladen Šarčević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Denis Kif, ambasador Velike Britanije u Srbiji i mnogi drugi.

(FOTO) SVADBA NA OPLENCU, TORTA IZ PANČEVA: Detalji venčanja princa Mihaila Karađorđevića

(FOTO) ROMANTIČNO: Oženiše se oba sina princa Tomislava, a evo kako izgledaju njihove princeze!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track