MADAM ŽELJKA ZA NJUZVIK: Štićenici doma sr*la sam u usta
Foto: Marina Lopičić

Šokantna ispovest: Čuvena Madam Željka progovorila

MADAM ŽELJKA ZA NJUZVIK: Štićenici doma sr*la sam u usta

Društvo -

Hapšena je u Crnoj Gori zbog elitne prostitucije, u telefonu joj je policija, kako se pisalo, našla brojeve funkcionera i biznismena. U novom broju Njuzvika otkriva strašne detalje iz svog života

Imala sam deset godina kad je tata ubio majku i taštu, pa sebe. Tri metka u jednu, tri metka u drugu i jedan u sebe. Nekoliko meseci je to smišljao. Plakao je i dovodio muzičare da mu pevaju pesmu „Jedan dan života“, ekskluzivno otkriva detalje porodične tragedije Željka Rolović (39), poznatija kao Madam Željka.Madam Željka, hapšena u Crnoj Gori zbog učešća u organizovanom lancu VIP prostitucije i zbog posedovanja narkotika, ispričala je šokantne detalje o svom turbulentnom životu bivšem direktoru lista Politika Draganu Hadži Antiću, a tu ispovest preneo je magazin Njuzvik.

- Majka me je rodila sa šesnaest godina. Sa 15 godina je zatrudnela, sa 16 je rodila mene, a sa 17 mog brata Željka... Roditelji su se stalno svađali i stalno mirili. Otac je mnogo, mnogo voleo majku. Radila je kao čistačica u bolnici. Svi su je voleli - priča Željka, koja kaže da je otac bio „bolesno ljubomoran“ i da je „vazda bio pijan“, što je majku mnogo ljutilo:

- Kada čujemo muziku, znali smo da se tata vraća kući pijan. Vazda je nosio neke dinare, zove muziku da pevaju u kući. On sedi, pije za stolom, a dva-tri čoveka pored stola sviraju dok ne zaspi. Kada zaspi, oni odu.Otac mi ubio majkuDodaje da je otac ponekad bio nasilan. Jednom je kolima razvalio deo bolnice u potrazi za njenom majkom, zbog čega je ležao i u zatvoru. A njenu majku znao je „nekad i da udari“.

Pošto roditelji nikada nisu bili kod kuće, Željka i njen brat bili su zanemareni, konstantno na ulici, zbog čega su, kad su imali sedam i osam godina, završili u Domu za nezbrinutu decu u Bijeloj kod Herceg Novog. Željka se i tu, kako kaže, snašla. Krala je patike, sendviče, hranu, za oca rakiju i viski... Ali je učestvovala i u tučama i radila i mnoge druge skandalozne stvari, nezamislive njenim vršnjacima:Pobegla iz doma- Pokakila sam se jednoj maloj koja je spavala otvorenih usta. Ona me mrzela... I ja joj u usta stavim govno dok svi spavaju. Govno. Jao, šta smo radili - ispričala je Željka, koja je sa 14 godina pobegla iz doma.Celu ispovest kontroverzne Madam Željke, u čijem je telefonu policija, kako se pisalo, našla brojeve telefona i mejlove najviših funkcionera i biznismena, možete pročitati u najnovijem broju magazina Njuzvik, koji je od danas u prodaji.

O MADAM ŽELJKI- rođena je 1977. u Kotoru- crnogorska policija je uhapsila u avgustu 2015. godine u okviru akcije „Lutka“- osumnjičena je da je u nekoliko primorskih gradova organizovala pružanje seksualnih usluga u hotelima, privatnim smeštajima, na jahtama...- njene „zaposlene“ bile su mahom devojke iz Srbije- hapšena je i zbog posedovanja kokaina i marihuane- pisalo se da su njene devojke koštale od nekoliko stotina do nekoliko hiljada evra- družila se sa starletom Sorajom Vučelić, koju je navodno upoznala u Domu za nezbrinutu decu

Nije znala da je mrtavDVA DANA SAMA S LEŠOM DEDEO tome koliko je Madam Željka bila zanemarena, govori i to što je s lešom dede provela dva dana sama u kući. Deda je umro od alkohola, a ona, koja je imala tek pet godina, nije ni shvatala da je mrtav.- Samo jedan dan nije ustao. Mislili smo da je zaspao: „Đede, probudi se“, skakali smo dva dana po njemu - priča i dodaje da su „provalili tek kada su striko ili strina došli po njih“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track