OČAJNI NIŠLIJA HTEO DA MUVA MLADE MAME: Delio flajere za lažni vrtić i čekao da mu se jave!
Foto: M.M.

Dolijao prevarant

OČAJNI NIŠLIJA HTEO DA MUVA MLADE MAME: Delio flajere za lažni vrtić i čekao da mu se jave!

Društvo -

Jedan Nišlija (26) priznao policiji da je ženama delio flajere za nepostojeće obdanište sa svojim brojem telefona, a sve u nadi da će mu se neka javiti

Jedan dvadesetšestogodišnji Nišlija izazvao je pravu uzbunu predstavljajući se kao vlasnik nepostojećeg obdaništa „Družina“, navodno ogranka poznate predškolske ustanove „Zum-zum bumbar“.Presretao je mlađe sugrađanke i uvaljivao im reklamne flajere sa spiskom usluga koje nude u brizi o mališanima i svojim brojem telefona. Da bi bio ubedljiviji, otvorio je i lažni profil obdaništa na Fejsbuku.Upozorenje na FejsuUznemirene žene prijavile su sumnjivca policiji, koja je identifikovala mladića (ime poznato redakciji), a koji je priznao sve istakavši da nije hteo da naškodi deci, već samo da se približi njihovim majkama.-Prišao mi je na ulici, čudno je izgledao, a isto tako se i ponašao. Gurnuo mi je u ruku flajer i kazao da se javim ako sam zainteresovana. Saznala sam da takav vrtić ne postoji, pa sam na Fejsbuku objavila taj flajer i upozorila žene da se radi o prevarant. Onda su počele da se javljaju i druge majke sa istom pričom. Strahujući da se nekoj ženi ili njenom detetu može i nešto loše desiti, odlučila sam da ga prijavim policiji - kazala je jedna od majki.Događaj je izazvao revolt i uprave vrtića „Zum-zum bumbar“.- Zabrinuli smo se kada su počele da nam pristižu prijave majki o čijoj deci brinemo. Obavestili smo policiju i zahvalni smo što su brzo reagovali - kazala je Jelena Nešković, direktor „Zum-zum bumbara“.

U flajeru svašta obećavao... Nudio i dostavu lekova majkama na kućnu adresu
U flajeru svašta obećavao... Nudio i dostavu lekova majkama na kućnu adresu

Tužilaštvo na potezu

Kako saznajemo, policija je izveštaj prosledila Osnovnom javnom tužilaštvu, koje bi trebalo da se izjasni da li ima elemenata krivičnog dela.

Uživeo seGLUMIO PROVODADŽIJUU reklamnom flajeru lažni vlasnik obdaništa je, osim klasičnih usluga kao što su čuvanje dece, učenje engleskog jezika, organizovanje rođendana, nudio i savetovanje trudnicama i porodiljama. Na listi njegovih usluga su čak i usluge bračnog posredovanja, odnosno, kako je naveo, „spajanje ljudi u veze i brakove“.

Milica Milovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track