DA LI STE GA VIDELI? Nestao putar, nema ni njegovog kamiona!
Foto: Privatna Arhiva

DA LI STE GA VIDELI? Nestao putar, nema ni njegovog kamiona!

Društvo -

Radoslav Ognjenović (58), radnik zimske službe preduzeća "Srbija-autoput" je juče oko 11 sati kamionom napustio baznu stanicu te firme na Ibarskoj magistrali i od tada mu se kubi svaki trag.

Članovi njegove porodice od tada pokušavaju da stupe u kontakt sa njim, ali bezuspešno. U potragu su se uključile i njegove kolege.

Prema rečima njegovog brata Nenada, slučaj je prijavljen policiji, ali pošto nije još prošlo zvaničnih 48 sati od trenutka nestanka, patrole po zakonu još ne mogu da proglase Radoslava za nestalu osobu i uključe se u potragu.

- Sa Ibarske magistale krenuo je kamionom do baze na Konjarniku po naftu i nestao. Mobilni telefon je kad-kad dostupan i zvoni, a ne liči na njega da ne javi na telefon, pogotovo da ga nema toliko. Svi smo ga tražili, nema ni kamiona ni njega nigde - očajan je brat Nenad, plašeći se najgoreg scenarija koji bi mogao da snađe Radoslava, pa čak i da je otmica u pitanju.

Ipak, dodaje nikakve neprijatelje ni dugove nema, pa čak i da je bio veoma priseban posle nedavnog gubitka koja je zadesila njihovu porodicu.

- Žena mu je preminula pre dvadest i pet dana, posle teške bolesti, ali on ostao čvrst. Ima i za koga - ima dvoje dece, troje unučadi i četvrto na putu. Ne bi učinio ništa sebi nažao - ispričao je Nenad, apelujući na sve koji su videli Radoslava ili žuti kamion "mercedes sprint" sa brojem BG 554LN jave njemu na 060/6000-432.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track