SREĆAN PUT: Povoljne pirlike za vožnju, OPREZ kroz useke i klisure
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

SREĆAN PUT: Povoljne pirlike za vožnju, OPREZ kroz useke i klisure

Društvo -

Saobraćaj se zahvaljujući povoljnim vremenskim prilikama temperaturama koje se iznad proseka za ovo doba godine odvija bez prekida i zastoja, ali zbog predstojećeg vikenda pojačan saobraćaj očekuje se već u prvim popodnevnim časovima.

Vozače ka planinama očekuje dobro prohodnost, a takođe i ka zimskim turističkim centrima.

Kako su moguće povremene gužve na pojedinim saobraćajnicama sa mogućim kraćim zastojima iz AMS S apeluju na sve učesnike u saobraćaju da budu pažljivi i poštuju saobraćajne propise.

Iz AMS S takođe upozoravaju na odrone koji su mogući i nešto češći poslednjih dana na deonicama koje vode dolinama reka, pored stenskih useka i klisura, i apeluju na vozače da voze opreznije kroz grdeličku, sićevačku i ovčarsko-kablarsku klisuru, dolinama Drine i Ibra, kao i đerdapskom magistralom.

Danas u vremenskom periodu od 7,00 do 17,00 sati na delu državnog puta I A reda broj 1 (autoput E-75), na obilaznici oko Beograda, na mostu „Ostružnica“, u oba smera, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza.

Saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila i biće obezbeđen adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Na teretnim terminalima se na graničnom prelazu "Batrovci" na izlazu iz Srbije čeka se oko 60 minuta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track